WIJ ZIJN GEOPEND. Door de coronacrisis is het enorm druk, het kan dus zijn dat de bezorging van je bestelling of de reactie van de klantenservice langer duurt. Onze excuses hiervoor.

Nu 30% Korting op alles 
/ Automatisch verrekend
 | Geldig tot: 25.05

Contourgesneden stickers - Watercolor set with hot air balloon and clouds. Hand painted sky illustration with aerostate isolated on white background. For design, prints, fabric or background. #267626430

Even geduld a.u.b., de afbeelding wordt geladen...
+
-
© derbisheva
Stel het kader zo in zoals u de print wilt ontvangen.
De product zal geen watermerk bevatten.
Zoom
1. Kies uw productProduct
Materiaal
2. Voer de afmetingen in
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
3. Voeg een optie toe
Enkel-/meervoudig
1
Enkel-/meervoudig
Bedrukking
Spiegeleffect
Draaien
Aanpassen patroon dichtheid
0€
incl. btw0€
Toevoegen aan favorieten

Contourgesneden stickers

Contourgesneden stickers Een sticker voor iedereen.
Personaliseer je interieur met verwijderbare en contourgesneden stickers. Kies uit een van de vele thema’s en kleef je favoriete sticker op eender welke gladde ondergrond. Van muren, deuren, ramen en kasten tot je laptop, koelkast, …

Het zit ’m in de details.
Onze stickers hebben een matte uitstraling en een witte rand van 3 mm langs de contouren van het design. Zo blijven de kleinste details behouden. Bovendien zijn onze stickers uv-bestendig. Ook in de volle zon blijft je sticker stralen.

Per stuk of per set.
Mix en match je favoriete stickers en fleur je interieur op. Je bepaalt zelf het aantal stickers. Ga voor een volledige set of kies uit een set de sticker die jij het mooist vindt. Maak het afdrukgebied groter of kleiner om de gewenste sticker te selecteren.

Op maat.
Bepaal zelf de afmetingen van je sticker door het afdrukgebied te verslepen of de gewenste maat in te voeren. Kies je voor een volledige set? De maat die je ingeeft, is de maat van het stickervel waaruit je stickers gesneden worden. De stickers zelf zijn dus kleiner en hebben een witte rand van 3 mm.

Kleven zonder luchtbellen.
Haal voorzichtig de folie van de achterkant van de sticker af en kleef de sticker op een perfect glad en schoon oppervlak. Verwijder bij het aanbrengen eenvoudig de luchtbellen dankzij de Rapid Air-technologie. Stickers kleven zonder luchtbellen was nog nooit zo eenvoudig.

Beoordelingen

Door: Pieter ten Wolde 01-03-2020
Product: Stickers

Wow, mooie deurposter geworden en ze is er superblij mee.

Door: Gijs 25-02-2020
Product: Stickers

Goed product met prima service

Door: Margriet 18-02-2020
Product: Stickers

Op zoek naar een deurposter en bij NIKKEL-art geslaagd. Veel keus waardoor ik precies de poster kon bestellen die ik wilde. Snelle levering, goed verpakt, prachtige en scherpe foto en een duidelijke instructie hoe het netjes te bevestigen en TADA: een prachtig resultaat!! Erg blij en tevreden :-)

Soortgelijke foto's