tot 30% Korting op Alles - t.e.m. 22.06 - meer over korting >
*De korting wordt automatisch berekend!

Magneet Stickers

fotostickers De stickers worden geprint in een levendige en hoge resolutie van 1440 dpi met eco-milieuvriendelijk inkten - "Latex inkten", die kleurecht en water- en weerbesteding (UV) zijn.

De stickers kunnen gebruikt worden voor het beplakken van laptops, koelkasten, tafels, muren en vele andere voorwerpen. Laat uw fantasie de vrije loop en maak unieke decoraties.

Fotostickers worden afgedrukt op een 6 kleurenprinter met milieuvriendelijk inkten.
Hoge kwaliteit dankzij HP latex.

Op maat gemaakt, scherp geprijsd en van de allerhoogste kwaliteit tot 149cm breed, lengte onbeperkt, dat zijn FotoStickers van Nikkel-art.nl.

Bestel nu snel en eenvoudig

trefwoorden

Kies een foto
of zoek op trefwoorden

materiaal

Voer de afmetingen in
en kies het juiste materiaal

bestelling

Voeg uw Stickers
toe aan uw winkelmand

kortingscode

Krijg een korting & Bestel snel en veilig

Verzendkosten

XS Pakket *ProductietijdLevertijd
3.99€ - Gratis5 werkdagen1 werkdag
* Alles over onze Verzendkosten Sticker. Verdere informatie over onze levertijden vindt u hier > Levertijden

Stickers bieden wij aan op 5 soorten van materialen:

Stickers

Deurstickers De standaard sticker voor een vlakke ondergrond zoals een gladde muur, kasten, deuren, tafels, bureaus, laptops, koelkasten en andere vlakke oppervlaktes.
Op maat verkrijgbaar.
Ideaal als Decoratiesticker, Interieurstickers, Sticker koelkasten, Stickers tafels, Muurstickers, Muurstickers kinderkamer, Muurstickers slaapkamer, deurstickers, laptop stickers, stickers voor keuken, plafond stickers ...
Lamineren van stickers verlengt de levensduur van de kleur en beschermt tegen krassen.

Vloerstickers

Vloerstickers Een vloersticker is voorzien van een speciale antislip toplaag ( Antislip Sticker ) en kan alleen gekleefd worden op vlakke ondergronden. Beschermt de print en het bekleefde oppervlakte tegen krassen, beschadigingen en verontreinigingen.
Op maat verkrijgbaar.

Magneet Sticker

magneet stickers Sticker met magneet op de achterkant. Ideaal voor versieren van metalen oppervlaktes, bijv. koelkasten zonder noodzaak van bekleven.
Op maat verkrijgbaar.

Raamstickers: FrontStick Sticker

FrontStick Sticker FrontStick Sticker worden aan de binnenkant van het raam geplakt. Dat betekent dat de kleefzijde bedrukt wordt, en niet de achterzijde. Bij deze stickers is de afbeelding alleen zichtbaar vanaf de buitenkant.
Op maat verkrijgbaar.

Raamstickers: Gebrandschilderd glas Sticker

Gebrandschilderd glas Sticker Doorzichtig folie, welke na bekleven op glas of perspex een resultaat geeft dat lijkt op gekleurd glas. De witte kleur wordt niet uitgeprint, witte vlakken van de afbeelding zijn dus transparant. Deze sticker zorgt ervoor dat de afbeelding zowel vanaf de binnen- als buitenkant zichtbaar is. De kleuren zullen iets minder dekkend zijn dan op een sticker met witte achtergrond. Ideaal voor glasdecoratie.
Op maat verkrijgbaar.

In onze webwinkel verkopen wij ook alle accessoires nodig voor kleven van stickers zoals rakel, rollers, en messen.

Laptopstickers, muurstickers, koelkaststickers, bureaustickers, stickers voor kasten of stickers voor deuren of meubels zijn voorbeelden van populair gebruik van de stickers van Nikkel-art.nl.


Aanbevolen door Nikkel-art.nl

Levertijd

Plaats uw bestelling voordat de tijd om is
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
en uw order zal verzonden worden op
Donderdag
29-06-2017

Categorieën

Klant beoordelingen

4.8/5

Wij van Nikkel-art.nl leveren fenomenale decoratie op maat gemaakt. Met 556 beoordelingen, heeft Nikkel-art.be als gemiddeld cijfer 4.8 van maximaal 5 ontvangen.

Beoordelingen

Recente artikelen

  

Schenk een cadeaubon