Laatste week sale! |
30% Korting op alles 
/ Automatisch verrekend
 | Geldig tot: 02.02

Keuken foto achterwand Poolcirkel

Orientatie
MensenKleur

Wie aan de poolcirkel denkt, denkt aan sneeuw, ijs en pinguïns. Dit zijn precies de elementen die u op de foto’s in deze fotocategorie terug ziet. Toch is dit niet alles wat de poolcirkel te bieden heeft, want in deze categorie vindt u ook foto’s van mooie bergdorpjes in de sneeuw, schattige havens, ijsberen, zeehonden en zelfs rendieren. Bekijk de foto’s op deze pagina en u waant zich echt in de ijskoude poolcirkel.

Veel mensen worden rustig door naar een foto van de poolcirkel te kijken. Krijgt u ook een rustig en prettig gevoel door naar een mooie foto van dit ijzige gebied te kijken? Dan kunt u ervoor kiezen een foto van de poolcirkel thuis op te hangen. Iedere keer als u naar de foto kijkt, krijgt u een rustig gevoel.

Bekijk de foto’s op deze pagina en u vindt vanzelf een foto die u mooi vindt en waar u rustig van wordt. Deze foto kunt u vervolgens op een fotoproduct naar keuze af laten drukken door Nikkel Art. Hang de foto op een prominente plek in huis en u kunt er iedere dag naar kijken om echt tot rust te komen. Nikkel-Art helpt u graag het mooiste stukje van de poolcirkel in uw eigen woonomgeving te brengen.
 • Basisinstructie Fotobehang

  Behangen met vlies fotobehang1. Verwijder oud behang en/of oude verflagen indien deze de muur geheel of gedeeltelijk bedekken waardoor de lijm niet goed kan indringen. Alle oneffenheden dienen te worden opgevuld en vervolgens geschuurd zodat met een gladde ondergrond bekomt. De ondergrond dient schoon, droog en glad te zijn.

  Behangen met vlies fotobehang2. Zet een loodlijn uit voor het hangen van de eerste strook behang. Bij het eventueel nummeren van behang, gebruik dan enkel een zwart grafiet potlood.

  Behangen met vlies fotobehang3. Breng een laag lijm aan ("Perfax roll-on" of "Perfax roll-on magic") op de wand met behulp van een rol of een penseel, iets groter dan 1 strook.

  Behangen met vlies fotobehang4. De stroken naad aan naad

  Behangen met vlies fotobehang5. Aandrukken van de behangbaan met een schuimrubberrol, zo drukt u alle luchtblaasjes uit de strook.

  Behangen met vlies fotobehang6. Overtollige lijm onmiddellijk met een vochtige, zachte spons of doek verwijderen. Gebruik in geen enkel geval chemische reinigingsmiddelen, dit kan het behang beschadigen. Alsook het veelvuldig wrijven over hetzelfde oppervlak.

  Behangen met vlies fotobehang7. Overstekende randen aan plafonds, plinten, ramen, deuren, etc. wegsnijden met behulp van een scherp stanleymes en een spatel. De hoeken afwerken door het overtollige behang te verwijderen met behulp van een spatel en een scherp stanleymes of schaar.

  Behangen met vlies fotobehang8. Na de verlijming van het fotobehang, moeten de banen over het gehele oppervlak met een vochtige, zuivere doek worden na gestreken.

  Montagehandleiding fotobehang