Fotowanden Fotowanden Moestuintje

Fotowanden Moestuintje

Set van 3 foto’s op canvas en 2 foto’s op plexiglas. Een vrolijke fotowand met schattige groenten illustraties. De felle kleuren fleuren de kamer op en zorgen voor een plezierige sfeer aan tafel. Wedden dat die groentjes bij je kinderen ineens veel beter naar binnen gaan?

Foto op plexiglas

Een plexiglas foto wordt haarscherp geprint op origineel plexiglas van de allerhoogste kwaliteit. Dankzij de hoogglans finish en professioneel gefreesde randen heeft je plexiglas schilderij een strakke en moderne look.

Foto op canvas

Bij een foto op canvas wordt de afbeelding op een kwaliteitsvol canvasdoek met een linnen structuur en zijdeglans finish geprint. Dankzij de superieure printkwaliteit worden de kleuren levensecht en de kleinste details haarscherp weergegeven.

Afmetingen

Wil je een van de foto’s liever in een ander formaat? Geen probleem! Met behulp van de blauwe knop kan je de afmetingen van ieder schilderij gemakkelijk wijzigen.

Verpakking

Alle wanddecoratie wordt verzonden in een verstevigde kartonnen verpakking op maat om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat bij jou aankomen.