Voorvertoning

Foto's

Patronen

Wil je een handdoek met foto kopen?
Kies uit meer dan 100 miljoen foto's en designs, en wij printen jouw handdoek met foto in de gewenste maat!

handdoek met foto
  • Uniek en gepersonaliseerd design
  • Ideale maat: 100 x 50 cm, 140 x 70 cm en 180 x 100 cm
  • Hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen: 400 gr/m², 100% katoen/ 100% recycled microfiber
  • Levendige en duurzame kleuren
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Veelzijdig gebruik voor bad en sauna
  • Verzending vanaf dinsdag 04-06-2024
  • Profiteer van 25% korting (reeds verrekend)
  • vanaf 0 €/m²

Ontdek de handdoek met foto - Jouw unieke fotohanddoek

Droom je van een handdoek die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt? Een handdoek met foto is de perfecte oplossing! Kies je favoriete foto, patroon of ontwerp uit meer dan 100 miljoen opties en creëer een gepersonaliseerde handdoek die uniek is voor jou. Het is ook een geweldig idee voor een bijzonder cadeau voor iemand die je dierbaar is.

Uniek en gepersonaliseerd design voor jouw handdoek met eigen foto

Een handdoek met foto is de perfecte manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan dagelijkse voorwerpen. Kies je favoriete foto, patroon of ontwerp om een unieke handdoek met eigen ontwerp te creëren die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Het is ook een geweldig idee voor een bijzonder cadeau voor een dierbare.

Hoogwaardige materialen voor handdoek met bedrukking

Onze handdoeken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en 100% gerecycled microvezel, met een stofdikte van 400 g/m², wat zorgt voor zachtheid, absorptie en duurzaamheid. Hierdoor ziet de handdoek met print er niet alleen prachtig uit, maar vervult hij ook lang zijn functie.

Levendige en duurzame kleuren voor jouw bedrukte handdoek

Dankzij geavanceerde druktechnologie zijn de kleuren op onze fotohanddoeken levendig en duurzaam. Jouw foto of patroon blijft helder en duidelijk, zelfs na veel wasbeurten. Dit garandeert dat je custom handdoek er lang als nieuw uitziet.

Ideale maat voor handdoek met afbeelding

Onze handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan alle behoeften te voldoen. Of je nu een handdoek nodig hebt voor bad, strand of sport, wij hebben de juiste maat voor jou: 100 x 50 cm, 140 x 70 cm en 180 x 100 cm.

Eenvoudig te onderhouden gepersonaliseerde handdoek

Handdoeken met foto zijn eenvoudig te onderhouden. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen en drogen snel dankzij de hoogwaardige materialen, waarbij ze hun zachtheid en kleur behouden.

Veelzijdig gebruik van jouw handdoek personaliseren

Onze gepersonaliseerde handdoeken zijn niet alleen een praktisch dagelijks item, maar ook een stijlvol accessoire voor je huis, een must-have voor op het strand of een uniek cadeau voor verschillende gelegenheden. Ze zijn perfect voor thuis, in de sportschool, bij het zwembad of op vakantie.

Milieuvriendelijke materialen voor jouw handdoek met eigen ontwerp

Wij hechten veel waarde aan milieubescherming, daarom zijn onze handdoeken gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals 100% katoen en 100% gerecycled microvezel, met een stofdikte van 400 g/m². Door voor onze producten te kiezen, steun je duurzame productiepraktijken en draag je bij aan de bescherming van onze planeet.

Ontwerp jouw eigen handdoek met foto vandaag nog!

Wil je een handdoek met foto bestellen? Kies uit meer dan 100 miljoen foto's en wij printen jouw handdoek met afbeelding in de gewenste maat! Wij nodigen je uit om de handdoek met foto aan te schaffen - jouw gepersonaliseerde handdoek die gegarandeerd je trouwe metgezel wordt op elk strand, bij elk zwembad of in elke sportschool. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je dagelijkse leven en geniet van het comfort en de stijl die onze unieke handdoeken bieden!