Blue Monday moet niet deprimerend zijn
27% Korting op alles! 
Code:
BlueMondayWeek
Geldig tot: 26.01

Foto tegels

Ben je op zoek naar een fototegels? Kies dan uit 100 miljoen foto's en wij drukken elk motief in jouw gewenste grootte!

fototegels

Modern alternatief voor de traditionele tegels
Gemakkelijk om hygiëne in de badkamer te handhaven
Op maat gemaakt zodat het perfect past
Eenvoudige en snelle montage
Krasbestendig
Keuze uit 100 miljoen Adobe Stock foto's
Intense kleuren met UV-bescherming tegen verkleuring
Ultra HD afdruk dankzij zeer moderne 8 kleuren printers
Productie in eigen huis

Profiteer van deze voordelen

Fototegels per categorie

Beoordelingen

Door: Nicole 18-11-2019
Product: Foto op Glas

Perfecte service. Nikkel-Art heeft tekst in onze foto geplaatst, daarna kregen we een proefdruk voor akkoord. Snelle levering en snelle reacties op vragen. Een aanrader!

Door: M v V 23-10-2019
Product: Foto op Glas

Gister mijn Keuken glasplaat ontvangen, hierop hebben we een fantastische foto van onze vakantie in Indonesië deze zomer laten drukken. Afmeting 1,6 meter bij 85 cm. Wat een prachtige glasplaat is het geworden. We zijn er super blij mee. Top verzorgd

Door: Ronald 23-10-2019
Product: Foto op Glas

Al enkele keren een uitvergroting op glas laten uitvoeren. Zeer tevreden over de kwaliteit vd afdruk (kleuren etc) en de nette & tijdige leveringen. Ook voor een volgende afdruk kom ik zeker weer terug! .

Print op Gehard Glas

Foto tegels op maat De print brengen we aan op de achterzijde van het glas. Dit zorgt voor visuele diepte en scherpte van de print, en van de praktische kant voor de duurzaamheid ervan: er komen geen krassen of en deze wordt niet mat bij het schoonmaken.

We printen van rand tot rand, zonder marge. Het maximale formaat 1,6m x 1,2m betekent in principe het einde van technische beperkingen.

Gehard glas 6mm heeft door de aanwezigheid van ijzeroxide een licht groene kleur.

Gehard glas extra klaar 6mm is een extra helder floatglas met een laag ijzergehalte; het is vrijwel kleurloos, en het heeft geen groene kleur die bij andere glassoorten wel te zien is.

We werken niet volgens standaardafmetingen:
Elk product heeft eigen afmetingen, vormen en eventueel uitgesneden openingen voor schakelaars, contacten of handgrepen.
We printen op glas dat klaar is om gemonteerd te worden, met een willekeurige vorm en dikte.

Maak hier een keuze uit ons uitgebreide assortiment:

Keuken foto achterwandKeuken foto achterwand

Het voordeel van zo'n glasplaat in de keuken is dat deze hittebestendig is en dus niet aangetast zal worden door vrijkomende hitte. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor stopcontacten.Koop nu Keuken achterwand

Badkamer foto achterwand Badkamer foto achterwand

Het plaatsen van bedrukt glas in de badkamer ( Badkamer achterwand ) heeft als voordeel dat u uw eigen wereldje kunt creëren en daarin helemaal kunt wegdromen. Bovendien is het ook hier weer mogelijk gaten in het glas te laten maken voor de kranen.Koop nu Badkamer achterwand

Schilderijen op glas Schilderijen op glas

Schilderijen op glas geven uw kamer een nieuw uiterlijk en decoreren een wand op een originele manier. Bovendien is het mogelijk gaten te maken in het glas voor afstandhouders. Een foto op glas is een heel leuk en decoratief product.Koop nu Schilderijen op glas

Fototegels Fototegels

Om het interieur van jouw woning een unieke uitstraling te geven, kun je ervoor kiezen om een foto op glastegels te laten drukken. Dit betreft het printen van een foto om deze vervolgens aan te brengen op de achterzijde van kwalitatief hoogwaardig glas.

Verzendkosten

VerzendkostenProductietijdLevertijd
< 95€ - 5.99€
> 95€ - Gratis
20-22 werkdagen1-2 werkdagen