Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Fotorolgordijnen Retro

Orientatie
MensenKleur

U wilt graag een retro interieur, maar het lukt niet die unieke retro stijl helemaal door te voeren in uw interieur. De oplossing? Een afbeelding met retro uitstraling aan de muur. Door retro wanddecoratie op te hangen, krijgt uw inrichting écht die retro uitstraling. U kunt een retro afbeelding in de woonkamer ophangen, maar ook in de hal, in de slaapkamer en in de studeerkamer. Een retro afbeelding geeft iedere ruimte meer sfeer.

Op deze pagina vindt u onze collectie retro afbeeldingen. U komt afbeeldingen tegen van retro producten als typemachines en oude koffers, maar ook foto’s die vele jaren geleden genomen lijken te zijn. Ook vindt u op deze pagina retro afbeeldingen met inspirerende quotes. Wat voor retro afbeelding u ook op wil hangen: u vindt de perfecte afbeelding gegarandeerd in onze grote fotocollectie.

U kunt uw favoriete afbeelding op een fotobehang, foto op aluminium of rolgordijn laten drukken. Wij zorgen ervoor dat u uw wanddecoratie zo snel mogelijk thuis ontvangt. Voor u het weet is uw retro interieur compleet, met uw retro afbeelding aan de muur. Nu heeft uw interieur écht die nostalgische uitstraling van de retro woonstijl.

 • Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je zelf het ontwerp, je kiest ook zelf de maat.

  Gratis verzending

  Snelle levering vanaf 95€.

  Kwaliteitsgarantie

  Product door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Promotie

  Geniet tot 30% korting op je wanddecoratie.