Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Fotorolgordijnen Reflectie

Orientatie
MensenKleur

Vlak water heeft een hypnotiserend effect. Niet alleen omdat het water zachtjes beweegt door de wind en door de vissen die in het water rondzwemmen, maar ook omdat u mooie reflecties kunt zien in het water. Dat de reflecties in vlak water echt prachtig kunnen zijn, bewijzen de vele mooie foto’s op deze pagina.

Zo vindt u op deze pagina tientallen prachtige foto’s van vele unieke reflecties in het water. Denk hierbij aan reflecties van bloemen, maar ook aan reflecties van bomen, bouwwerken, bootjes en ga zo maar door. Alle afbeeldingen op deze pagina hebben een hypnotiserende werking en een rustgevende uitstraling. Wilt u deze sfeer in uw eigen woning halen? Dan hoeft u alleen uw favoriete reflectie foto te zoeken, deze af te laten drukken op een foto op plexiglas of foto op canvas en uw wanddecoratie vervolgens thuis op te hangen.

Wij drukken uw favoriete foto af met een van de beste printers van dit moment. Bij Nikkel-Art weet u dan ook zeker dat u een fotoproduct van uitstekende kwaliteit krijgt, met een haarscherpe foto op plexiglas van een prachtige reflectie in het water.

 • Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je zelf het ontwerp, je kiest ook zelf de maat.

  Gratis verzending

  Snelle levering vanaf 95€.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Promotie

  Geniet tot 30% korting op je wanddecoratie.