☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 10.08
Onze productietijden blijven gegarandeerd, maar houd rekening met vertraging bij de koeriers.

Fotorolgordijn Xian

Orientatie
MensenKleur

Xian, officieel Xi’an genoemd, is een grote stad in China. De stad was vroeger de hoofdstad van het land, maar nu is dit niet meer het geval. Wel is de stad nog altijd de hoofdstad van de Chinese provincie Shaanxi.

Xi’an is een bijzondere stad. Niet alleen omdat het de hoofdstad van de provincie Shaanxi is, maar ook omdat Xi’an het hart vormt van de begin van de Chinese beschaving. De eerste dynastie die het land China verenigde, ook wel de Qin-dynastie genoemd, had zijn hoofdstad in de directe omgeving van Xi’an. Daarom vindt u ook het graf van keizer Qin Shi Huangdi in de buurt van de stad.

De stad Xi’an is van grote waarde op historisch gebied. Dit ziet u duidelijk als u foto’s van de bijzondere stad bekijkt. Het is geen op en top moderne stad, maar een stad met vele historische bezienswaardigheden. Wilt u een van deze bezienswaardigheden iedere dag kunnen bewonderen? Dan laat u een mooie foto van Xi’an afdrukken door Nikkel Art. Deze foto kunt u vervolgens in huis ophangen. Bent u ooit in Xi’an geweest, dan wordt u aan deze bijzondere tijd herinnerd door naar uw favoriete foto van de stad te kijken.

 • Professionele foto's

  Bij ons kan je kiezen uit meer dan 100 mln unieke en professionele stock foto's.

  Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je het ontwerp, maar ook de maat en het materiaal kies je zelf.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Gratis verzending

  Snelle levering, gratis vanaf €95.