☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 17.08
Onze productietijden blijven gegarandeerd, maar houd rekening met vertraging bij de koeriers.

Fotorolgordijn Vruchten

Orientatie
MensenKleur

Vruchten stralen niet alleen gezondheid uit, maar zien er bovendien vrolijk uit. Dit komt omdat de meeste vruchten felle kleuren hebben, zoals bijvoorbeeld de kleuren rood, groen, geel of oranje. Wordt u spontaan vrolijk als u naar uw favoriete vrucht kijkt? Dan kunt u een foto van deze vrucht op een foto op glas laten drukken. Dit fotoproduct kunt u vervolgens in uw interieur verwerken als unieke wanddecoratie.

U kunt een foto van een enkele vrucht af laten drukken, maar uiteraard is het ook mogelijk meerdere kleuren in uw interieur te verwerken. Dit doet u door een foto met meerdere gekleurde vruchten af te drukken en deze vervolgens in huis op te hangen. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment foto’s met vruchten. Bekijk de foto’s op deze pagina en u vindt vanzelf een kleurrijke foto waar u vrolijk van wordt.

U kunt een foto van vruchten in uw woning ophangen, maar ook in uw bedrijfspand. Werkt u in de horeca of heeft u een bedrijf in de voedingsmiddelenbranche, dan staat een vrolijke foto van een kleurrijke vrucht hartstikke leuk aan de muur in uw bedrijfspand.

 • Professionele foto's

  Bij ons kan je kiezen uit meer dan 100 mln unieke en professionele stock foto's.

  Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je het ontwerp, maar ook de maat en het materiaal kies je zelf.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Gratis verzending

  Snelle levering, gratis vanaf €95.