☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 10.08
Onze productietijden blijven gegarandeerd, maar houd rekening met vertraging bij de koeriers.

Fotorolgordijn Brazilië

Orientatie
MensenKleur

Wie aan Brazilië denkt, denkt aan indrukwekkende natuurgebieden, exotische dieren, vriendelijke mensen, prachtige stranden en drukke steden. Het land heeft een bijzondere sfeer, die we het beste kunnen omschrijven als ‘laid back’. Kunt u zich wel vinden in de nonchalante mentaliteit van de Brazilianen? Hang dan een mooie foto van Brazilië op in huis en de unieke sfeer van het land komt duidelijk naar voren in uw eigen huis.

De foto’s op deze pagina zijn bijna allemaal opvallend en kleurrijk. Vindt u uw inrichting wel mooi, maar is uw interieur nog een beetje saai? Dan kunt u hier verandering in brengen door een foto van Brazilië in uw huis op te hangen. Een kleurrijke foto maakt uw eenvoudige interieur namelijk direct sfeervoller. Zeker als u een nieuwe kleurrijke eyecatcher zoekt voor uw inrichting, raden wij u aan om een kleurrijke foto van Brazilië af te laten drukken.

U kiest zelf welke foto van Brazilië u af wil laten drukken. Ook kiest u zelf op welk fotoproduct deze afbeelding moet komen. Dit kan bijvoorbeeld een plaat van plexiglas zijn, maar ook glas voor een keuken achterwand, een canvasdoek of een sticker voor op de deur. Bij Nikkel-Art maakt u uw fotoproduct helemaal op maat, voor het mooiste resultaat.

 • Professionele foto's

  Bij ons kan je kiezen uit meer dan 100 mln unieke en professionele stock foto's.

  Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je het ontwerp, maar ook de maat en het materiaal kies je zelf.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Gratis verzending

  Snelle levering, gratis vanaf €95.