Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Fotobehang Rijstvelden - Pa Bong Piang rice paddy field in Chiang mai Thailand #105408731

Even geduld a.u.b., de afbeelding wordt geladen...
+
-
© phaitoon
Stel het kader zo in zoals u de print wilt ontvangen.
De product zal geen watermerk bevatten.
Zoom
1. Kies uw product
2. Kies het materiaal
3. Voer de afmetingen in
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
Behangplaksel
4. Voeg een optie toe
Enkel-/meervoudig
Standard
Enkel-/meervoudig
Bedrukking
Spiegeleffect
Draaien
Aanpassen patroon dichtheid
0€
Je bespaart 30%: 0€
incl. btw0€

Beoordelingen

Door: Arnoux Maitimo 28-06-2019
Product: Fotobehang

Wat een enorme keuze hebben jullie in beeldmateriaal.en zelfs een eigen foto wordt prachtig. Ik zag er best tegenop om zelf te behangen aangezien ik het nog nooit gedaan had. Maar het is prachtig geworden. Dit is een wand van 600x250 met vlies behang. ik twijfelde over de lijm keuze bij een achterwand van vinyl behang, maar na een prettig chat gesprek met Jessica was ik overtuigd! Enorm bedankt voor jullie hulp. Ik stuur zodra de ruimte klaar is een mooi foto van beide wanden op.

Door: Desiree Biesmans 21-06-2019
Product: Fotobehang

Nou voor de eerste keer een fotobehang besteld voor in mijn nagelsalon,wat ziet het er geweldig uit!! Mijn klanten zijn dol-enthousiast,er zijn er zelfs bij die zeggen ik ga ook iets bestellen voor in mijn woonkamer of kapsalon.Jullie hebben mij en een hele hoop andere mensen heel blij gemaakt....er zullen nog veel bestellingen volgen!! Kwaliteit-levertijd en service zijn super!!!!!

Door: Natasja 18-06-2019
Product: Fotobehang

Ik had zelf een aparte foto in elkaar geknutseld met photoshop vond het erg spannend of het lukte koos voor 1 baan is wel 1.25 breed hopelijk lukt het ons om het mooi op de muur te krijgen maar het behang werkelijk prachtig het word echt een statement op onze nieuwe overloop ik hoop gauw nog een paar producten te kunnen bestellen