Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Fotobehang New York TAXI

Orientatie
MensenKleur

Als u aan New York denkt, denkt u aan de Times Square, het Vrijheidsbeeld, de Empire State Building, Brooklyn bridge en Central Park. Allemaal prachtige plekken, maar New York heeft nog een belangrijk symbool. Dit is de gele taxi die u in het gehele stadscentrum tegenkomt. Wilt u dit symbool van New York naar voren laten komen in uw interieur? Dan zoekt u een mooie afbeelding van een New York taxi op deze pagina. Deze laat u vervolgens op een fotoproduct naar keuze drukken.

Een foto van de Empire State Building is mooi, maar wel een beetje standaard. Wilt u een uniek symbool van New York naar voren laten komen in uw interieur? Laat dan geen foto van een standaard bezienswaardigheid in New York afdrukken op een fotoproduct naar keuze, maar laat een uniek symbool van de stad naar voren komen in uw interieur. De gele New York taxi. Met dit symbool van New York in uw interieur laat u zien dat u geen standaard toerist bent, maar iemand die de stad New York écht kent.

Kies uw favoriete foto op deze pagina, kies uw fotoproduct naar keuze en wij zorgen ervoor dat u uw unieke wanddecoratie op de korte termijn thuis op kunt hangen.

 • Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je zelf het ontwerp, je kiest ook zelf de maat.

  Gratis verzending

  Snelle levering vanaf 95€.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Promotie

  Geniet tot 30% korting op je wanddecoratie.