tot 30% Korting - Alleen tot 17.02
/ Korting al geactiveerd!

Ruhe für Geist und Seele #73303447

Even geduld a.u.b., de afbeelding wordt geladen...
+
-
© Katja Xenikis
Stel het kader zo in zoals u de print wilt ontvangen.
De product zal geen watermerk bevatten.
Zoom
1. Kies uw product
2. Kies het materiaal
3. Voer de afmetingen in
Breedte [cm]
max:
x
Hoogte [cm]
max:
?
Behangplaksel
4. Voeg een optie toe
Enkel-/meervoudig
Standard
Enkel-/meervoudig
Bedrukking
Spiegeleffect
Draaien
De prijs: 0€
Je bespaart 30%: 0€
0€

Beoordelingen

Door: Petra 14-02-2019
Product: Fotobehang

De foto (bij Nikkel-art uitgezocht) is echt prachtig op de muur. Geen kleurverschil. Lekker dik behang ook. Met zijn tweeën goed op te hangen. Was ook snel bezorgd en goed verpakt. Heel blij mee!

Door: G Hasko 12-02-2019
Product: Fotobehang

Voor onze zoon,, die graag een kamer in het thema New York wilde, zijn we op zoek gegaan naar een foto van New York. We kunnen zeggen dat we op heel veel sites en bij heel veel aanbieders hebben gekeken. We hadden bijna de handdoek in de ring gegooid, toen we bij Nikkel-art uitkwamen. Prachtige fotos en een geweldige prijs! Uiteindelijk hebben we een behang besteld. Dit kwam precies op zijn verjaardag aan. Wat een verrassing bij het uitpakken! Een prachtige foto! Zijn kamer is helemaal af en hij is superblij en trots op het resultaat (en ik als behangplakkende moeder natuurlijk ook!). Ik kan het iedereen aanbevelen.

Door: Simon Daalder 08-02-2019
Product: Fotobehang

We hebben een kleurenfoto in zwart wit laten afdrukken en het effect is echt prachtig. De kamer heeft er een kunstwerk bij! De bestelling werd snel en goed ingepakt geleverd en het behang is van een heel goede kwaliteit en makkelijk te behangen. Wij zijn heel blij met het resultaat!