☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 10.08
Onze productietijden blijven gegarandeerd, maar houd rekening met vertraging bij de koeriers.

Foto op Tuinposter Antarctica

Orientatie
MensenKleur

Op het meest zuidelijke puntje van de aarde vindt u Antarctica, ook wel de Zuidpool genoemd. Antarctica is een uniek continent, dat er heel anders uit ziet dan de andere continenten op aarde. Zo ziet het ijzige landschap er niet alleen anders uit, maar leven er bovendien hele andere diersoorten op Antarctica. Denk hierbij aan vrolijke en gekke pinguïns, maar ook aan schattige zeehonden.

Heeft u het continent Antarctica een keertje met eigen ogen mogen bewonderen en was u zo onder de indruk, dat u dit continent in huis wil halen? Dan laat u een mooie foto van de Zuidpool op een foto op glas drukken. U kunt een foto van een grote gletsjer af laten drukken, maar ook een foto van een groep schattige pinguïns. Welke foto u ook kiest uit de categorie op deze pagina: met dit beeld haalt u het prachtige Antarctica in uw eigen huis.

Ook als u de Zuidpool nog nooit bezocht heeft, kunt u een foto van Antarctica in uw interieur verwerken. Houdt u bijvoorbeeld erg van die schattige pinguïns die op de Zuidpool leven, dan laat u een foto van deze dieren op een foto op aluminium afdrukken. Deze foto hangt u vervolgens boven de bank, in de hal, in de studeerkamer of in de slaapkamer. Nu kunt u iedere dag naar die schattige beestjes kijken.

 • Professionele foto's

  Bij ons kan je kiezen uit meer dan 100 mln unieke en professionele stock foto's.

  Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je het ontwerp, maar ook de maat en het materiaal kies je zelf.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Gratis verzending

  Snelle levering, gratis vanaf €95.