Laatste week sale! |
30% Korting op alles 
/ Automatisch verrekend
 | Geldig tot: 02.02

Foto op Plexiglas Graffiti

Orientatie
MensenKleur

Graffiti is een moderne kunstvorm, die u zeker veel terugziet in de grotere steden. Niet alle graffiti is mooi, maar er zitten echt prachtige werken tussen. Bent u groot liefhebber van de vloeiende vormen van graffiti werken en het kleurgebruik van deze kunstwerken? Dan kunt u ook een graffiti kunstwerk in huis ophangen.

Op deze pagina vindt u diverse prachtige foto’s van graffiti werken. Door de foto’s op deze pagina te bekijken, vindt u vanzelf een graffiti kunstwerk dat u mooi vindt. Dit kunstwerk kunt u vervolgens op canvas laten drukken, maar ook op plexiglas, aluminium of een andere materiaalsoort.

Wilt u het graffiti kunstwerk echt een unieke plek geven in uw interieur? Dan bestelt u fotobehang met een graffiti kunstwerk, zo komt het kunstwerk levensgroot in uw huis.
 • Basisinstructie Fotobehang

  Behangen met vlies fotobehang1. Verwijder oud behang en/of oude verflagen indien deze de muur geheel of gedeeltelijk bedekken waardoor de lijm niet goed kan indringen. Alle oneffenheden dienen te worden opgevuld en vervolgens geschuurd zodat met een gladde ondergrond bekomt. De ondergrond dient schoon, droog en glad te zijn.

  Behangen met vlies fotobehang2. Zet een loodlijn uit voor het hangen van de eerste strook behang. Bij het eventueel nummeren van behang, gebruik dan enkel een zwart grafiet potlood.

  Behangen met vlies fotobehang3. Breng een laag lijm aan ("Perfax roll-on" of "Perfax roll-on magic") op de wand met behulp van een rol of een penseel, iets groter dan 1 strook.

  Behangen met vlies fotobehang4. De stroken naad aan naad

  Behangen met vlies fotobehang5. Aandrukken van de behangbaan met een schuimrubberrol, zo drukt u alle luchtblaasjes uit de strook.

  Behangen met vlies fotobehang6. Overtollige lijm onmiddellijk met een vochtige, zachte spons of doek verwijderen. Gebruik in geen enkel geval chemische reinigingsmiddelen, dit kan het behang beschadigen. Alsook het veelvuldig wrijven over hetzelfde oppervlak.

  Behangen met vlies fotobehang7. Overstekende randen aan plafonds, plinten, ramen, deuren, etc. wegsnijden met behulp van een scherp stanleymes en een spatel. De hoeken afwerken door het overtollige behang te verwijderen met behulp van een spatel en een scherp stanleymes of schaar.

  Behangen met vlies fotobehang8. Na de verlijming van het fotobehang, moeten de banen over het gehele oppervlak met een vochtige, zuivere doek worden na gestreken.

  Montagehandleiding fotobehang