☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 17.08
Onze productietijden blijven gegarandeerd, maar houd rekening met vertraging bij de koeriers.

Foto op Canvas Meer / Vijver

Orientatie
MensenKleur

Aan een meer of aan een vijver kunt u heerlijk ontspannen. U geniet van de geluiden uit de omgeving, u snuift de geur van de natuur op en u kijkt naar de reflecties op het water. Heeft u geen meer of vijver in de buurt, waar u regelmatig even helemaal tot rust kan komen? Dan haalt u dat prachtige meer of die mooie vijver gewoon in huis.

Op deze pagina vindt u een grote collectie met prachtige foto’s van meren en vijvers. U kunt alle foto’s op deze pagina op een fotoproduct naar keuze laten afdrukken, zoals bijvoorbeeld een canvasdoek of een foto op aluminium. Vervolgens hangt u deze wanddecoratie aan de muur. Zet er een stoeltje voor, focus op die prachtige foto en het lijkt net of u aan het meer of aan de vijver zit. Nu komt u helemaal tot rust, gewoon in uw eigen huis.

Alle foto’s op deze pagina zijn genomen door professionele fotografen. Dit ziet u duidelijk terug in de kwaliteit van de foto’s. En omdat wij de beste printers gebruiken om uw fotoproduct af te drukken, blijft de kwaliteit van uw favoriete foto altijd optimaal behouden.

 • Professionele foto's

  Bij ons kan je kiezen uit meer dan 100 mln unieke en professionele stock foto's.

  Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je het ontwerp, maar ook de maat en het materiaal kies je zelf.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Gratis verzending

  Snelle levering, gratis vanaf €95.