Bloggers/Vloggers/Influencers gezocht!

influencers

Wij zijn op zoek naar leuke, enthousiaste en gezellige bloggers/vloggers/influencers die voor een bepaalde periode met ons in zee willen gaan in de vorm van een leuke samenwerking. We zijn op zoek naar mensen die op een leuke en interessante manier iets kunnen vertellen over onze webshop en de producten in ons assortiment.

Is het jouw roeping om een trendsetter te zijn? Of ben jij graag bezig met het tentoonstellen van mooie interieurdecoratie? Bij Nikkel Art waarderen we een creatieve aanpak en de liefde voor mooie decoratie. We vinden het fantastisch om jouw projecten met de producten van Nikkel Art te volgen. Ook jouw eigen ideeën over interieur design vinden we erg interessant!

Daarom willen we influencers, vloggers en bloggers die ervan houden om een huis of commerciële ruimte een eigen sfeer te laten uitstralen en dat deze dan ook nog eens functioneel is, uitnodigen om met ons samen te werken.

Het aantal volgers is voor ons niet het belangrijkste, de kwaliteit van je volgers wel.

Deel jij onze passie? Laat ons dan weten wie je bent! Stuur je voorstel en idee naar ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Onder welke naam ga jij door het leven op internet?

Geef hier op over wat voor thema's je schrijft en via welke kanalen je bezig bent! Geef hier de url(s) op.

Klinkt wat formeel, we weten het. Maar we willen wel graag weten wat je precies van plan bent! Omschrijf in grote lijnen wat je wilt doen. Heb je al eens iets soortgelijks gedaan? Zet hier dan de link naar je eerdere project!