Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Deurstickers Bos rivier

Orientatie
MensenKleur

U wandelt al uren door het bos en bent onderweg nog niets anders tegengekomen dan bomen die dicht op elkaar staan, mos, bloemen, planten en misschien wat dieren. Plotseling komt u op een open plek in het bos. In de verte ziet u een kabbelende rivier. Het beeld van de groene bomen om u heen en de kabbelende rivier in de verte, geeft u een ultiem geluksgevoel.

U kunt dit geluksgevoel nu ook in huis halen. Niet door een bos met rivier in uw tuin aan te leggen, maar door een foto van bos rivier af te drukken op een fotobehang, fotorolgordijn of foto op aluminium. Dit unieke stuk wanddecoratie hangt u op in de woonkamer, in de hal of in de slaapkamer. Nu kunt u er iedere dag even naar kijken, om dat ultieme geluksgevoel te ervaren.

Wilt u de natuur wat meer terug laten komen in huis? Dan draagt een afbeelding van bos rivier aan de muur hier zeker aan bij. Deze groene afbeelding geeft zelfs de meest kale woning zonder planten, bloemen en andere groene elementen een natuurlijke en rustige sfeer. Bekijk de afbeeldingen op deze pagina en u vindt al snel een foto die u graag een plekje wil geven in uw woning. Wij zullen deze foto direct voor u afdrukken, op een fotoproduct naar keuze.

 • Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je zelf het ontwerp, je kiest ook zelf de maat.

  Gratis verzending

  Snelle levering vanaf 95€.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Promotie

  Geniet tot 30% korting op je wanddecoratie.