Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Deurstickers Landschappen

Orientatie
MensenKleur

Sommige mensen hebben het geluk vanuit hun woning direct een prachtig landschap in te kijken. Woont u in een stedelijke omgeving, dan heeft u dit geluk helaas niet. Voelt dit echt als een gemis? Dan kunt u er zelf voor zorgen dat u een mooi uitzicht heeft in uw huis. U laat een foto van een prachtig landschap op een fotoproduct naar keuze drukken, hangt deze wanddecoratie thuis op en kunt nu iedere dag van een prachtig landschap genieten.

U kiest zelf welk uitzicht u wil bewonderen in uw woning. Zo kunt u een foto van een bergachtig landschap laten drukken, maar ook een foto van een bos, een bloemenveld, een meer of de zee. Bepaal voor uzelf welk landschap u zou willen zien als u uw eigen uitzicht mocht kiezen. Vervolgens zoekt u een foto van dit landschap en laat u dit op een fotobehang, foto op aluminium of foto op canvas.

U kunt uw favoriete uitzicht terug laten komen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer, in de hal of in de studeerkamer. Bepaal waar u uw favoriete landschap het liefst wil bewonderen en hang hier uw fotoproduct van Nikkel-Art aan de muur.

 • Gepersonaliseerd

  Niet alleen kies je zelf het ontwerp, je kiest ook zelf de maat.

  Gratis verzending

  Snelle levering vanaf 95€.

  Kwaliteitsgarantie

  Door ons geproduceerd en goedgekeurd.

  Promotie

  Geniet tot 30% korting op je wanddecoratie.