Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Digitale drukker gezocht

Functieomschrijving

Je komt terecht in de grafische afdeling van het bedrijf waar je meehelpt de digitale grootformaat SwissQprint Nyal LED printer te bedienen. Alsook het bedienen van de ripsoftwaren en het colormanagement behoort tot je takenpakket. Je zorgt ervoor dat de printer ingesteld en productieklaar is alsook de materialen (met een gemiddeld gewicht van minimaal 30kg) dienen ingeladen te worden. De digitale files dienen ingevoerd te worden in de ripsoftware Caldera.Profiel

  • We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker die beschikt over de volgende eigenschappen: - Een grafische achtergrond - Kennis wat betreft colormanagement en ripsoftware - Orde en netheid staan hoog in je vaandel.
  • Belangrijk is dat je over een groot enthousiasme en leergierigheid beschikt! Indien je ervaring hebt als digitaal drukker, ben je uiteraard ook van harte welkom!
  • Je bent een zeer nauwkeurige werker die ten allen tijde kwaliteit wil bewaren, dit doe je door regelmatig controles uit te voeren.
  • Bij afwijkingen ga je consequent specifieke acties corrigeren, met het oog op kwaliteit, kwantiteit en productiviteit.
  • Een grondige kennis van PC is een must. Alsook een basiskennis van Photoshop voor het voorbereiden van de digitale printfiles.
  • Fysieke kracht is een vereisteAanbod

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een modern en financiëel gezond bedrijf, een job (met optie vast) met verantwoordelijkheid. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met extralegale voordelen.


Vaste Job
Contract van onbepaalde duur
Voltijds
Vakantiegeld
Eindejaarspremie
Maaltijdcheques
Schoolverlaters worden aangemoedigd om te solliciteren.


Plaats tewerkstelling


Nikkel Art
Renkhoven 1 bus B
3680 MAASEIK


Waar en hoe solliciteren?


Via e-mail: vacatures@nikkel-art.be

Indien je interesse hebt in deze vacature of je kent iemand die geschikt is voor deze functie, aarzel dan niet en solliciteer!
Solliciteren met CV


Renkhoven 1 bus B
3680 MAASEIK