Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Beste review van de maand!

Elke maand wordt de beste review gekozen door onze productspecialisten. De schrijver van deze review wordt beloond met een cadeaubon van €50!

08.2018

Een website waar je de bestelling vlot in orde kunt maken. Een aardigheidje is dat je vooraf wat voorbeelden kunt zien hoe jouw foto als achtergrond eruit komt te zien. Ons fotobehang is super geworden! Een handzame website om alles goed in te stellen, vlotte levering en uitstekende kwaliteit en materiaal.

Bert de Vries / 29.08.2018


09.2018

De keuze is reuze en de afwerking subliem.
Er zijn echt heel veel mogelijkheden. De keuze is reuze…
De door mij bestelde poster was netjes binnen de aangegeven periode klaar en thuis bezorgd. Afwerking: TOP

H. Lijesen / 17.09.2018


10.2018

Net mijn groot formaat plexiglas binnen gekregen. Haarscherp en super mooi, snelle levering en heel goed verpakt! Voor de volgende keer bestel ik zeker weer bij jullie.
Bedankt voor de goede service.

Ingrid Houden / 01.10.2018


11.2018

Muurposter besteld en een plexiglas poster. Kwaliteit geweldig! Topproduct, haarscherp en echte kleuren. Alles was netjes verpakt en goede ophanginstructies erbij. Hier word je erg blij van.

Leny Geevers / 26.11.2018


12.2018

Buitengewoon tevreden over de afhandeling en lever g van onze grote foto op canvas. Heel fijn dat bijzondere afmetingen bij nikkel-art mogelijk zijn.

P. Hoeksma / 19-12-2018


01.2019

Een prachtig fotobehang van het lievelingsdier van onze zoon besteld, de cheetah! Allereerst springt de cheetah echt van de muur, zo scherp en mooi is de afbeelding. Heel fijn ook dat je de afmetingen geheel zelf kunt samenstellen, zo koop je niet te groot of te klein en het beïnvloedt ook nog eens de prijs. Zo kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Duidelijke werking van de website, duidelijke communicatie en ondanks de drukke periode (december 2018) snel en goed verpakt geleverd. Super blij mee!

Elmi / 10-01-2019


02.2019

Voor onze zoon,, die graag een kamer in het thema New York wilde, zijn we op zoek gegaan naar een foto van New York. We kunnen zeggen dat we op heel veel sites en bij heel veel aanbieders hebben gekeken. We hadden bijna de handdoek in de ring gegooid, toen we bij Nikkel-art uitkwamen. Prachtige foto’s en een geweldige prijs! Uiteindelijk hebben we een behang besteld. Dit kwam precies op zijn verjaardag aan. Wat een verrassing bij het uitpakken! Een prachtige foto! Zijn kamer is helemaal af en hij is superblij en trots op het resultaat (en ik als behangplakkende moeder natuurlijk ook!). Ik kan het iedereen aanbevelen.

G Hasko / 12-02-2019


Bekijk alle beoordelingen