Menu

Latest posts

Geplaatst in:"2020"

 
Sorteer op:
  • Decoratie-ideeën voor de slaapkamer van de kids
    Decoratie-ideeën voor de slaapkamer van de kids

    Nu de dagen korter worden en we met z’n allen wat meer tijd doorbrengen in huis, hebben ook jouw kinderen soms nood aan een eigen plekje. Deze stay-at-home winter is het uitgelezen moment om de slaapkamers in een nieuw jasje te steken. Met deze 8 decoratie-ideeën creëer je in een handomdraai een gezellige kinderkamer waar je mini me’s zich eventjes kunnen terugtrekken.

    Lees meer
  • NIEUW: Cirkelvormige wanddecoratie
    NIEUW: Cirkelvormige wanddecoratie

    Print een foto naar keuze op plexiglas, aluminium of bestel als muursticker. Volledig op maat van jouw interieur. Welke is jouw favoriet?

    Lees meer
  • Verschil tussen Acrylglas vs Plexiglas
    Verschil tussen Acrylglas vs Plexiglas

    Acrylglas is een andere naam dat in de ‘volksmond’ gebruikt wordt voor Plexiglas. Als er geen echt Plexiglas® gebruikt wordt, mag de naam Plexiglas® uiteraard ook niet op de website vermeld worden. Vaak wordt het dan acrylaat, acrylglas of PMMA genoemd. De gekende naam Plexiglas® tezamen met de consistente, goede kwaliteit zijn onze belangrijkste argumenten om geen concurrentie materiaal te kiezen. Hoewel de andere merken op het eerste zicht hetzelfde eruit zien als Plexiglas® zijn de...

    Lees meer
  • Exclusief bij Nikkel Art: Gloss Editions
    Exclusief bij Nikkel Art: Gloss Editions

    Je kent ze wel, die dertien-in-een-dozijn schilderijen die werkelijk iedereen in zijn woonkamer heeft hangen. Gruw jij alleen al bij het idee? Dan zijn onze Gloss Editions echt iets voor jou. Deze exclusieve collectie maakt gebruik van een innovatieve hoogglans techniek die speciaal door ons ontwikkeld en geperfectioneerd werd. Een Benelux primeur!

    Lees meer
  • Verwelkom je kleine spruit met een geboortebord in de tuin
    Verwelkom je kleine spruit met een geboortebord in de tuin

    Trotse ouders geworden van een nieuw wondertje? Dan wil je het heuglijke nieuws vast van de daken schreeuwen. Laat de wereld weten dat jullie kleine spruit geboren is met een geboortebord in de tuin. Of je nu blauwe of roze muisjes serveert, bij ons vind je originele geboorteborden voor jongens, meisjes en tweelingen. Voor de meisjes zijn roze geboorteborden met eenhoorns of lieve katjes erg populair. Bij de jongens wordt er vaak gekozen voor blauwe geboorteborden met een teddybeer of...

    Lees meer
  • NIEUW: Tekenrollen | Eindeloos entertainment voor de kids
    NIEUW: Tekenrollen | Eindeloos entertainment voor de kids

    Zijn je kinderen gek op kleuren? Met onze tekenrollen hoef je niet langer kleurplaten uit te printen; je rolt ze gewoon uit op de tafel of vloer. Onze kleurrollen zijn maar liefst vijf meter lang dus je kleine knutselaars zullen er urenlang plezier aan beleven. Van roekeloze racepiloten tot fabelachtige prinsessen, in onze uitgebreide selectie tekenrollen vind je voor elk wat wils. Laat je kleine koters hun favoriete thema uitkiezen en neem ze mee op uitstap naar de zee, boerderij,...

    Lees meer
  • Trend gespot: behangpapier met avocado’s
    Trend gespot: behangpapier met avocado’s

    Vergeet bloemen, wie op zoek is naar origineel behangpapier kiest voor avocado’s! In de keuken is deze exotische vrucht al een tijdje aan een stevige opmars bezig, en nu gaan ook interieurdesigners massaal overstag. En dat snappen wij maar al te goed, want zo’n avocado behangpapier staat gewoon heel erg leuk.

    Lees meer
  • VIDEO: Exclusief bij Nikkel Art - Gloss Editions
    VIDEO: Exclusief bij Nikkel Art - Gloss Editions

    Hoi, heb je dit nieuwe product al gezien? Bekijk de video en laat je inspireren. Wij horen graag wat jij van onze Gloss Editions vindt.

    Lees meer
  • 5 leuke cadeau ideeën met eigen foto’s
    5 leuke cadeau ideeën met eigen foto’s

    Vergeet onpersoonlijke cadeaubonnen! Welk naampje jij ook getrokken hebt, een fotogeschenk valt altijd in de smaak. Wil je het extra persoonlijk maken? Blader dan eens door je fotoalbums en ga op zoek naar een leuk plaatje. Upload je foto op onze website en laat hem printen op een materiaal naar keuze. Hieronder vind je alvast onze favoriete cadeau-ideeën om je op weg te helpen.

    Lees meer
  • Op onze trofee kast: BeCommerce Sustainability Award 2020
    Op onze trofee kast: BeCommerce Sustainability Award 2020

    Geweldig nieuws! BeCommerce verkoos ons als meest duurzame webshop van België. Een onderscheiding waar we enorm trots op zijn. We hebben dan ook heel wat groene troeven in huis waarmee we de vakjury én jullie wisten te overtuigen. Zo draait onze productie sinds kort volledig op groene energie. Hoe we dit mogelijk maken? Door maar liefst 148 zonnepanelen op ons dak te installeren. Verder worden onze producten steeds op maat gemaakt, wat betekent dat we nooit met overschotten zitten. Door onze...

    Lees meer
  • Hoe moet je fotobehang plaatsen? Dat doe je met deze lijm
    Hoe moet je fotobehang plaatsen? Dat doe je met deze lijm

    Fotobehang aanbrengen is precisiewerk. Met de juiste lijm wordt dit vervelende klusje echter kinderspel. Na uitgebreide tests kwam “Perfax Roll-on Magic” als beste kandidaat uit de test. Deze behanglijm werd speciaal ontwikkeld voor vliesbehang en dat merk je meteen. Benieuwd naar de voordelen? Lees dan snel verder.

    Lees meer
  • Cadeautips voor een origineel eindejaarsgeschenk
    Cadeautips voor een origineel eindejaarsgeschenk

    Cadeaus geven is nog leuker dan cadeaus krijgen! Tover een glimlach op het gezicht van die speciale persoon met een origineel eindejaarsgeschenk. Van sportfanaten tot wereldreizigers, onze unieke wanddecoratie valt werkelijk bij iedereen in de smaak. Laat je inspireren door onze cadeautips.

    Lees meer
  • Wat is selectieve focus?
    Wat is selectieve focus?

    Selectieve focus verwijst naar een veelgebruikte fototechniek waarbij de camera scherpgesteld wordt op een bepaald object. De fotograaf kiest er bewust voor om dit element helder in beeld te brengen en de rest van de scène te laten vervagen. Hierdoor wil hij de aandacht van de kijker trekken. De selectieve focus techniek kan nuttig zijn bij het fotograferen van chaotische, onaantrekkelijke of afleidende settings. Deze New York taxi op poster is hiervan een perfecte illustratie. Door de...

    Lees meer
  • Iets bijzonders aan je muur? Ga voor een drieluik canvas
    Iets bijzonders aan je muur? Ga voor een drieluik canvas

    Canvas schilderijen behoren ongetwijfeld tot de meest populaire wanddecoraties. Hun tijdloze look past dan ook bij elke interieurstijl. Ze mogen dan wel een vertrouwd zicht zijn in menig woonkamer, toch kan je jouw foto op doek op een originele manier presenteren. Door je foto op canvas op te delen in verschillende luiken, bekom je een werkelijk uniek kunstwerk dat je wellicht nergens anders zal terugzien. Een canvas drieluik is het meest geliefd bij onze klanten, maar ook een twee- of...

    Lees meer
  • Een foto op aluminium of plexiglas: wat kies jij?
    Een foto op aluminium of plexiglas: wat kies jij?

    Je hebt een mooie foto gevonden om die kale muur te decoreren, maar twijfelt nog op welk materiaal je hem wil laten afdrukken? Zowel aluminium als plexiglas laten de kleuren en details van jouw foto volledig tot hun recht komen. Beide materialen zijn zeer duurzaam en dankzij de UV-bestendige inkt blijft je foto zelfs na langdurige blootstelling aan de zon stralen. Hierdoor kan je je gepersonaliseerde wanddecoratie zowel binnen als buiten ophangen. De keuze voor een foto op aluminium dan wel...

    Lees meer
  • Een hart voor de planeet
    Een hart voor de planeet

    Wist je dat onze producten met 100% groene energie vervaardigd worden? Maar liefst 148 zonnepanelen voorzien ons atelier van de nodige elektriciteit om jouw wanddecoraties te produceren. Een duurzame investering waarmee we onze CO2-uitstoot en milieu-impact beperken, en een steentje bijdragen aan het beschermen van onze kostbare planeet. Draag jij het milieu ook een warm hart toe? Kiezen voor Nikkel Art, is kiezen voor duurzaamheid.

    Lees meer
  • Alles wat je moet weten over een foto op canvas
    Alles wat je moet weten over een foto op canvas

    Canvas bestellen? Bij ons ben je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Onze professionele HP Latex printer garandeert levendige kleuren en een haarscherp resultaat. De milieuvriendelijke inkt is bovendien UV-bestendig waardoor jij jarenlang van je foto op canvas kan genieten. De randen worden gespiegeld zodat de volledige foto steeds behouden blijft.

    Lees meer
  • Waarom ons fotobehang nu nóg beter is
    Waarom ons fotobehang nu nóg beter is

    Tijd voor een frisse wind door je interieur? Met ons fotobehang op maat Uit geïmporteerd document geef je eender welke ruimte in geen tijd een nieuwe look. Onze gloednieuwe state-of-the-art printer maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken en materialen, waardoor jij verzekerd bent van de allerhoogste kwaliteit: steviger behangpapier, intensere kleuren, haarscherpe details… én een versneld productieproces. Zo kunnen wij jouw fotobehang op maat nu nog sneller leveren.

    Lees meer
  • Interieurtip: exclusieve kunst van Jaime Ibarra
    Interieurtip: exclusieve kunst van Jaime Ibarra

    Kunstliefhebber? Op zoek naar artistieke en exclusieve wanddecoratie? In onze limited edition-collectie vind je unieke kunstfoto’s van de topfotografen Jaime Ibarra, Alain Delvoye, Fenna van der Vliet en Peter Odekerken. Hun artistiek werk is bij Nikkel Art verkrijgbaar op een materiaal naar keuze. Met name de afwerking van een foto op hoogwaardig Plexiglas is erg geschikt voor zulke exclusieve kunstwerken.

    Lees meer
  • Maak met deurstickers een pronkstuk van je deuren
    Maak met deurstickers een pronkstuk van je deuren

    Deuren zijn alomtegenwoordig in een interieur. Geef ze een eigen en originele uitstraling met een deursticker op maat. Zo wordt een deur een pronkstuk in de binnenhuisinrichting.

    Lees meer
  • Een rustgevende woonkamer met fotobehang van een bos
    Een rustgevende woonkamer met fotobehang van een bos

    Maak van de woonkamer een oase van rust met gepersonaliseerde wanddecoratie in natuurlijke tinten, zoals fotobehang van een bos met een rivier. De groene kleur van zo’n natuurtafereel op fotobehang werkt rustgevend waardoor je na een drukke dag volledig kan ontspannen in je woonkamer. Ga voor een fotobehang op maat met daarop enkele eeuwenoude bomen of een prachtig bos. De dieptewerking van de wanddecoratie versterkt het realistische effect waardoor het bos levensecht lijkt te zijn.

    Lees meer
  • Uniek kunstwerk in huis? Ontdek onze exclusieve collectie!
    Uniek kunstwerk in huis? Ontdek onze exclusieve collectie!

    Zijn 150 miljoen foto's in ons assortiment niet genoeg voor u ? Ontdek onze exclusieve Nikkel Art Collectie van fantastische beelden en selecteer een beeld passend bij uw huis of stijl. Bekijk onderstaande video om het prachtige effect met eigen ogen te zien.

    Lees meer
  • Wat is fotobehang? 6 redenen om voor fotobehang te kiezen!
    Wat is fotobehang? 6 redenen om voor fotobehang te kiezen!

    Geef je interieur een persoonlijke toets met een van de vier soorten hoogwaardig fotobehang van Nikkel Art met daarop een foto naar keuze. Van kunstzinnige portretten tot landschappen om bij weg te dromen. Ons ruime assortiment aan foto’s bevat voor ieder wat wils.

    Lees meer
  • 4 x artistieke foto’s van vrouwen op plexiglas
    4 x artistieke foto’s van vrouwen op plexiglas

    Een kale muur? Vul hem op met een tijdloos schilderij op plexiglas van een vrouwelijk model. Zulke kunstwerken op plexiglas passen in alle ruimtes en in ieder interieur. Ga voor een XXL schilderij om een volledige muur mee te decoreren of kies een of meerdere schilderijen in een kleiner formaat. Ontdek onze selectie van artistieke foto’s op plexiglas van vrouwen.

    Lees meer
  • Originele Vaderdag cadeau-ideeën voor iedere vader
    Originele Vaderdag cadeau-ideeën voor iedere vader

    Vaderdag is dé dag om je vader te laten zien hoeveel hij voor je betekent. Verras hem met een gepersonaliseerd vaderdagcadeau met foto op een materiaal naar keuze. Upload je eigen foto, maak een persoonlijke fotocollage of doorzoek ons ruime assortiment aan thema’s en kies een foto die echt bij je vader past. Je bepaalt zelf op welk materiaal je jouw foto laat printen: op canvas, aluminium, plexiglas, poster ...

    Lees meer
  • Om bij weg te dromen: zwart-witfoto’s van landschappen op aluminium
    Om bij weg te dromen: zwart-witfoto’s van landschappen op aluminium

    Een zwart-witfoto van een landschap maakt je interieur helemaal af. Kies uit ons ruime assortiment aan kwaliteitsvolle foto’s een landschap dat je laat wegdromen, zoals een foto van een bos op aluminium. Hang deze tijdloze wanddecoratie op maat op jouw favoriete plek in huis, van de woonkamer tot het terras.

    Lees meer
  • Verras je mama met deze Moederdag cadeau-ideeën
    Verras je mama met deze Moederdag cadeau-ideeën

    Binnenkort zetten we onze mama’s weer in de bloemetjes. Dat kan met bloemen, of met gepersonaliseerde wanddecoratie. Geef een bijzonder cadeau aan je mama om haar te laten weten hoeveel ze voor jou betekent. Ontwerp een fotocollage met jullie mooiste herinneringen of kies een foto uit ons ruime assortiment aan thema’s. Want een foto zegt meer dan duizend woorden. Schenk je mama een foto op canvas, plexiglas, glas, poster of aluminium om haar te laten zien hoeveel je van haar houdt.

    Lees meer
  • De mooiste bloemen fotografie op canvas
    De mooiste bloemen fotografie op canvas

    Wat is er nou mooier dan een mooie foto van schitterende bloemen in jouw woonkamer? De mooiste bloemen fotografie op canvas is een geweldig idee om meer kleur en sfeer in huis te creëren. Je hebt de keuze uit een aantal prachtige foto’s die je op canvas kunt laten afdrukken en vervolgens overal in je woning kunt ophangen. Wat dacht je van bloemen fotografie in de woonkamer of de slaapkamer? Alles is mogelijk met een foto op canvas!

    Lees meer
  • Must have! The Big Five op fotobehang
    Must have! The Big Five op fotobehang

    Je kunt verschillende wilde dieren op de wereld in het echt bekijken, maar je kunt ze ook dichterbij halen dan ooit! Met de Big Five op fotobehang heb je niet alleen een schitterend nieuwe interieur look, maar kun je ook dagelijks genieten van deze bijzondere dieren in je eigen woning. Gepersonaliseerd fotobehang van wilde dieren zijn altijd een mooie aanwinst in huis. Je kunt er een bijzondere look mee creëren, maar daarnaast ziet het er altijd hip en trendy uit. Ontdek hier de mogelijkheden...

    Lees meer
  • Maatregelen omtrent het coronavirus
    Maatregelen omtrent het coronavirus

    Naar aanleiding van de recente maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen voor ons personeel. Want de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers staan voor ons centraal.

    Lees meer
  • De mooiste achterwanden voor de echte keukenheld
    De mooiste achterwanden voor de echte keukenheld

    Op zoek naar een unieke toevoeging voor je keuken? Met een mooie glazen achterwand heb je de mogelijkheid om jouw keuken een originele uitstraling te geven. 
Wat dacht je van een zoete achterwand met gebak? 
Of een kruidige achterwand met specerijen? 
Er zijn nog meer lekkere achterwanden die jouw keuken net die extra bijzondere look kunnen geven waar je jarenlang van kunt genieten. Hier krijg je toch spontaan honger van als je ernaar kijkt? Dat betekent extra veel koken en bakken in je mooie...

    Lees meer
  • Spring in het diepe met betoverende badkamer achterwanden
    Spring in het diepe met betoverende badkamer achterwanden

    Hiermee kun je een unieke sfeer in je badkamer creëren en daarnaast kun je deze ruimte in je woning helemaal tot leven brengen. De meeste badkamers hebben een strakke look in neutrale kleuren. Hoe leuk is het dan om juist eens voor iets anders te gaan? Met betoverende badkamer achterwanden kies je voor een bijzondere look in de badkamer waar je lange tijd van kunt genieten!

    Lees meer
  • Al eens gedacht aan een tuinposter?
    Al eens gedacht aan een tuinposter?

    De laatste loodjes van de winter wegen het zwaarste! Maar na de winter komt de lente, tijd om te denken aan het klaarmaken van jouw tuin. Bij Nikkel Art kan je niet alleen uniek wanddecoratie op maat kopen, maar ook fantastische tuinposters. 
En wij helpen je graag om je te inspireren om een mooie keuze te maken waarmee je al jouw familie en vrienden zal verbazen.

    Lees meer
  • Een gezellige en originele kinderkamer
    Een gezellige en originele kinderkamer

    Wil jouw kind een superhelden kamer of een prinses kamer. Of een grappige aap of graffiti ;-) Bij Nikkel Art kan je alles vinden om de kamer van jouw oogappel stoer, vrolijk, schattig, gezellig te maken. Met onze unieke, originele en gepersonaliseerde wanddecoratie maak jij de coolste kinderkamer. Zowel voor een jongenskamer als een meisjeskamer, en voor alle leeftijden, van baby tot peuter of kleuter, van pubers tot schoolgangers.

    Lees meer
  • Op zoek naar een origineel, romantisch en gepersonaliseerd Valentijnscadeau?
    Op zoek naar een origineel, romantisch en gepersonaliseerd Valentijnscadeau?

    Wij geven je graag een aantal leuke tips om jouw Valentijn te verrassen met een origineel en persoonlijk Valentijnscadeau. Nikkel Art is dé nummer 1 in gepersonaliseerde wanddecoratie op maat en wij zorgen ervoor dat jij dé nummer 1 van jouw geliefde blijft!

    Lees meer
  • Heeft mijn foto wel de juiste resolutie?
    Heeft mijn foto wel de juiste resolutie?

    Wanneer je een foto laat printen, is de kwaliteit van je foto zeer belangrijk. Is de foto groot genoeg voor het formaat van jouw keuze? Dan kun je deze gerust laten printen, en ben je verzekerd van een mooie scherpe print. Is jouw foto te klein? Dan is de kans groot dat je print niet de gewenste kwaliteit zal hebben...

    Lees meer
Toont 1 tot 36 van 36 (1 pagina's)