Geplaatst in"2016"

 • Fotobehang van een smal steegje
  Fotobehang van een smal steegje

  Tijdens een vakantie in het buitenland kun je er bijna niet aan ontkomen: smalle steegjes in de grote Europese hoofdsteden. Barcelona, Parijs, Praag en Wenen, iedere stad heeft ze! Ook in Nederland hebben veel steden smalle steegjes, die de stad een knusse en gezellige uitstraling geven. Behoud het gevoel van vakantie en knusheid door fotobehang met een smal steegje in je woning te gebruiken.

  Lees meer
 • Volle maan
  Volle maan

  Ben je klaar om de volle maan te bekijken?</p

  Lees meer
 • Fotobehang voor de babykamer
  Fotobehang voor de babykamer

  Ben je op zoek naar een geschikte vorm van decoratie voor de muren van je babykamer? Wellicht biedt fotobehang hier de oplossing! Fotobehang voor de babykamer wordt in tal van verschillende soorten aangeboden.

  Lees meer
 • Fotobehang in de slaapkamer
  Fotobehang in de slaapkamer

  De slaapkamer is een kamer die je iedere dag gebruikt. Omdat je natuurlijk lekker wil kunnen slapen in de slaapkamer, is het belangrijk dat jouw slaapkamer er gezellig en gemoedelijk uit ziet. Je slaapt namelijk beter in een kamer die er mooi en gezellig uit ziet dan een slaapkamer waar je je niet prettig in voelt.

  Lees meer
 • Plexiglas Leeuw
  Plexiglas Leeuw

  De foto's worden op het plexiglas gedrukt met een fantastische fotografische kwaliteit. Dit gebeurt met behulp van een ecologisch en milieuvriendelijk pigment wat ervoor zorgt dat de foto alle omstandigheden aankan.

  Lees meer
 • De voordelen van een foto op aluminium
  De voordelen van een foto op aluminium

  Wil je jouw interieur een bijzondere uitstraling geven, maar heb je geen zin om een muur te verven of een behangetje op te hangen? Dan is dit ook helemaal niet nodig, want er zijn ook andere manieren om jouw interieur wat op te fleuren. Laat je een foto aluminium drukken, dan kun je jouw favoriete afbeelding een bijzondere plek geven in je huis en jouw interieur tegelijkertijd veel persoonlijker maken.

  Lees meer
 • Wat is een keuken foto achterwand?
  Wat is een keuken foto achterwand?

  Een keuken foto achterwan is een glazen plaat die in de keuken bevestigd kan worden, bijvoorbeeld achter het fornuis. De glazen plaat is niet zomaar een glazen plaat, maar een plaat waar je zelf een foto op kan laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een foto van kleurrijke bloemen op de achterwand van jouw keuken, maar kun je de foto achterwand ook laten bedrukken met een foto van jouw favoriete ingrediënt dat je in de keuken gebruikt.

  Lees meer
 • Fotorolgordijnen op maat van Nikkel-art.nl
  Fotorolgordijnen op maat van Nikkel-art.nl

  Als je naar de winkel gaat om een rolgordijn te kopen, kom je er al snel achter dat de meest rolgordijnen in de winkel maar saai, standaard en onopvallend zijn. Zo zijn er veel rolgordijnen met een saaie, effen kleur en heb je bij het kopen van een rolgordijn met motief ook niet veel keuze. Vind je de standaard rolgordijnen in de winkel niet speciaal genoeg voor jouw woning? Laat dan een fotorolgordijn op maat maken door Nikkel-Art en geef jouw raamdecoratie een unieke en opvallende uitstraling.

  Lees meer
 • Foto achter plexiglas Strand
  Foto achter plexiglas Strand

  Wilt u fantastische foto af laten drukken maar niet op een gebruikelijke en veelvoorkomende manier? Dan kunt u er voor kiezen om die foto af te laten drukken op plexiglas door Nikkel-art.nl. Dit is niet alleen een heel erg bijzondere manier om uw foto te laten schitteren, het is ook nog eens fantastisch mooi!

  Lees meer
 • Op zoek naar uniek fotobehang? Maak je keuze uit de verschillende soorten foto's!
  Op zoek naar uniek fotobehang? Maak je keuze uit de verschillende soorten foto's!

  Ook in diverse winkels treft u onze producten aan, zoals hier in een kledingwinkel in Duitsland, waar men ons fotobehang gebruikt als decoratie in de etalage en om hun assortiment te benadrukken. Mooi he!

  Lees meer
 • Fotobehang: behang met een unieke foto
  Fotobehang: behang met een unieke foto

  Fotobehang is vergelijkbaar met standaard behang, maar dan wordt fotobehang niet bedrukt met een effen kleur of een saai motief.Zo wordt fotobehang uitgerust met een levensgrote foto, die je helemaal zelf kan selecteren.

  Lees meer
 • Raamstickers: Gebrandschilderd glas Sticker
  Raamstickers: Gebrandschilderd glas Sticker

  * Doorzichtig folie, welke na bekleven op glas of perspex een resultaat geeft dat lijkt op gekleurd glas. De witte kleur wordt niet uitgeprint, witte vlakken van de afbeelding zijn dus transparant. Deze sticker zorgt ervoor dat de afbeelding zowel vanaf de binnen- als buitenkant zichtbaar is. De kleuren zullen iets minder dekkend zijn dan op een sticker met witte achtergrond.

  Lees meer
Showing 1 to 12 of 45 (4 Pages)
Blog navigation

Latest posts