Menu

Latest posts

Geef je slaapkamer charakter met vintage behang

 

De laatste jaren is de liefde voor alles dat ‘retro’ en ‘vintage’ uitstraalt enorm gegroeid, en wel met reden. Een vintage of retro woonstijl barst van het karakter. Denk aan kleurrijke behangmotieven, veel sixties en seventies allures en spullen die je op de kop hebt kunnen tikken op de antiekmarkt. Wil je je slaapkamer een vintage eyecatcher geven? Ga dan voor vintage behang of fotobehang. In ons assortiment vind je heel wat vintage en retro ontwerpen om een leuk statement te maken in je slaapkamer. Leer ze hieronder kennen en vind de perfecte match voor jouw slaapkamer interieur.


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


1. Behang Vintage bloemen

Hul je slaapkamer met een vleugje nostalgie en een flinke dosis flower power met behang uit de collectie Behang Vintage bloemen. Deze behangetjes zijn geïnspireerd op de klassieke bloemenpatronen uit grootmoeders tijd. Vind je woontrend: bloemetjes behang Zeker in de slaapkamer misstaan bloemenprints absoluut niet. Denk aan verfijnde madeliefjes, weelderige rozen en zachte en heldere kleuren die een frisse wind door de slaapkamer blazen.

Behang Naadloze bloemmotief met bloemen op donkere achtergrond


2. Behang Retro stijl

Onze funky selectie Behang Retro stijl bevat heel wat leuke kleuren en patronen om uit te kiezen. De kleurrijke nostalgische ontwerpen katapulteren je zo naar het Pop art tijdperk van de jaren vijftig en zestig, zeker als je je behang combineert met andere retro kleuren en accessoires in de slaapkamer. Helemaal gek van deze stijl? Neem dan zeker ook een kijkje in de collectie Behang Jaren 50, vol levendige en opvallende patronen waarmee je een slaapkamer kan creëren die zo terug meeneemt in de tijd.

Behang naadloos retro patroon met bloemen


3. Behang Art Deco

Wil je elke ochtend wakker worden met het gevoel alsof je in een chic hotel ontwaakt? Dan is Behang Art Deco dé match voor jou! Art Deco is een glamoureuze stijl uit de jaren ’20 van de vorige eeuw, ook bekend als het Great Gatsby tijdperk. Verwacht je aan behang met elegante minimalistische patronen en stijlvolle kleuren zoals wit, zwart, donkergroen, donkerblauw en natuurlijk heel wat goud. Door de moderne vormen past dit Art Deco behang perfect in moderne slaapkamer die je wat vintage charme wil geven. Meer over deze stijl te weten komen? Lees dan zeker ook het artikel: Art deco behang: breng grandeur in je interieur.

Behang Art deco-stijl geometrische naadloze patroon in zwart en goud


4. Fotobehang Retro

Ook met fotobehang kan je je slaapkamer in een leuk retro jasje steken. De collectie Fotobehang Retro bevat subtiele en opvallende ontwerpen die geschikt zijn voor zowel moderne als meer klassieke slaapkamers. Van de textuur van oud papier tot prachtige antieke zwart-wit foto’s. Kies je favoriete ontwerp en laat je retro fotobehang precies op maat van jouw slaapkamermuur printen. Geen betere manier om een prachtige retro accentmuur te creëren!

Fotobehang decoratieve vintage achtergrond grunge textuur met rozen


5. Fotobehang Vintage botanisch landschap

De botanische woonstijl is al enkele jaren erg populair en is intussen uitgegroeid tot een ware klassieker. De stijl kenmerkt zich door veel groen, exotische patronen en natuurlijke materialen. Voeg hier wat vintage elementen aan toe en je krijgt een exotische combinatie die perfect tot zijn recht komt in de slaapkamer. Wil je je slaapkamer volledig onderdompelen in zo’n vintage botanische woonstijl? Bestel dan Fotobehang Vintage botanisch landschap in groot formaat en geef je slaapkamer een exotische touch waarin je heerlijk kan wegdromen.

Ook interessant: Woontrend: vintage botanisch landschap

Fotobehang behang jungle en tropisch bos banaan palm en tropische vogels pauw vogels oud tekening vintage

Krijg je na het zien van al die leuke behang en fotobehang ideeën zin om je slaapkamer onder handen te nemen, maar geen idee hoe eraan te beginnen? Met onze ophanginstructies behang is het een fluitje van een cent.

SHOP BEHANG VINTAGE STIJL


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia