Menu

Latest posts

4 ideeën om je deur een upgrade te geven met deurstickers

 

Wil je de saaie effen deuren bij je thuis of op kantoor wat meer karakter geven? Dan is een deursticker de ideale oplossing! Struin door de ruime collectie Deurstickers en maak je keuze uit miljoenen kwaliteitsvolle foto’s om op een deursticker op maat te bestellen. Met zo’n groot assortiment zit er voor iedereen wel wat leuks tussen! Zie je de bomen door het bos niet meer? We hebben hieronder 4 leuke deursticker ideeën voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren en shop je deursticker op maat vandaag nog!


1. Deursticker oude deur

Niet iedereen is gezegend met een karaktervolle woning. Heb je een vrij strak en modern interieur, met witte saaie deuren die je wat meer uitstraling wil geven? Sier de deuren dan met een deursticker van een oude deur. In de collectie Deurstickers Oude Deur vind je heel wat mooie foto’s van sfeervolle oude deuren die je woning een stuk meer karakter geven. Elke foto die je ziet kan je bijsnijden en tot op de centimeter op maat bestellen. Je kan eenvoudig de afmetingen van jouw deur ingeven en het deel van de foto selecteren dat jij op deursticker wil bestellen. Handig toch? Om ervoor te zorgen dat de deursticker die je bestelt zeker mooi past, raden we aan om bij de breedte en hoogte van je deur 2 cm bij te tellen. Als de deursticker dan toch te groot blijkt, kan je de randen makkelijk wegsnijden met een scherp stanleymesje.

Deurstickers Oude houten gesloten deur geïsoleerd op een witte achtergrond


2. Deursticker hout

Halsoverkop verliefd op houten deuren? Een budgetvriendelijke en snelle oplossing is om je deuren te wrappen met deurstickers met de textuur van hout. De collectie Deurstickers Hout bevat tientallen mooie foto’s van hout texturen in allerlei kleuren en stijlen die je op een deursticker op maat kan bestellen. Van een witgeschilderde houtstructuur tot de textuur van visgraatparket. Kies de houtlook die je aan je deur wil geven en bestel je deursticker op maat. Je deuren wrappen met deurstickers kan je bovendien eenvoudig zelf. En dat zonder risico op luchtbellen. Volg de eenvoudige montage-instructies voor stickers en ga bij voorkeur met twee personen aan de slag, dan kan er sowieso niets misgaan.

Deurstickers Houtstructuur achtergrond


3. Deursticker natuur

Ook deurstickers met natuur foto’s doen het erg goed. Natuur foto’s hebben een vredige uitstraling en kunnen de hele kamer vullen met een ontspannende sfeer. Niet gek dus dat de collectie Deurstickers Natuur tot een van de populairste van onze webshop behoort. Wil je de kamer een ruimtelijker gevoel geven? Kies dan een foto van een uitgestrekt natuurlandschap of een natuurfoto met veel diepte. De collectie Deurstickers Natuur, maar ook de collectie Deurstickers Bestsellers Landschappen bevat heel wat van sfeervolle foto’s met indrukwekkend diepte effect. Hierdoor lijkt het alsof de deuren verdwijnen en je zo het landschap in kan stappen! De uitstekende printkwaliteit en fenomenale kleuren en details versterken dit effect nog meer.

Deurstickers Tropische jungle

Lees zeker ook: De mooiste bos wanddecoratie bestel je hier


4. Deursticker toilet

Deurstickers zijn de ideale manier om je toiletruimte meer sfeer te geven. De collectie Deurstickers Toilet bevat de mooiste foto’s van landschappen en dieren die je toilet nét dat tikkeltje meer uitstraling geven, maar ook grappige foto’s van een dame op het toilet. Ook de collectie Deurstickers Grappige Hond bevat heel wat leuke deurstickers die perfect zijn om je toiletdeur te pimpen. Liever je eigen huisdier op deursticker? Dan kan je ook je eigen foto uploaden om op een deursticker op maat te laten printen. Oja, onze deurstickers zijn voorzien van een afwasbare laminaatlaag die ze beschermt tegen water, vuil en vet. Hierdoor kan je je deursticker zonder zorgen gebruiken om je toiletdeur, maar ook je badkamerdeur of buitendeuren aan te kleden. Is je deursticker vuil? Dan maak je deze gewoon eenvoudig schoon met een zacht schoonmaakmiddel en een vochtige doek.

Deurstickers meisje zit in een toilet

Klaar voor nieuwe deuren? Tover ze om tot een echt kunstwerk met deurstickers. Klik op de knop hieronder om je deursticker om maat vandaag nog te bestellen.

SHOP DEURSTICKERS OP MAAT


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia