Menu

Latest posts

Zwart in de slaapkamer: instant hotel-allures

 

Je slaapkamer inrichten kan een hele uitdaging zijn. Want je wil natuurlijk iets trendy, maar ook iets tijdloos. Ben je fan van zwart? Dan is een slaapkamer met zwarte kleuren zeker en vast iets voor jou! Zwart in de slaapkamer is stijlvol, edgy en straalt het luxe gevoel van een hotelkamer uit. Hoe je aan de slag gaat met zwart in je slaapkamer? Wij tonen je hoe!


Zwart fotobehang

Voor de durvers: zwart fotobehang. Je hebt er misschien wel wat lef voor nodig, maar het resultaat is subliem. Zwart fotobehang is niet volledig zwart, maar bevat een prachtige foto met zwart als hoofdkleur. Ideaal om een opvallende contrastmuur te creëren. Behang een volledige muur in zwart fotobehang, en de kamer krijgt een gezellig cocoon gevoel. Ga voor een complete luxe uitstraling door bijvoorbeeld fotobehang met zwarte marmer look. Of kies voor de natuurlijke look van een natuurlandschap tijdens zonsondergang. Wil je een kleine muur behangen met zwart fotobehang? Dan kan. Heb je een enorm hoge of brede muur die je wel in een zwart jasje wil steken? Dat kan ook! Fotobehang wordt tot op de cm op maat van jouw muren gemaakt. Welke muur je ook wil behangen, de foto die jij verkiest zal altijd passen.

Fotobehang leeuwen portret


Zwart-wit foto’s

Is een volledig zwarte muur toch niet zo jouw ding? Ga dan voor zwarte wanddecoratie tegen de muur. Een zwart wit foto op aluminium of plexiglas is tijdloos en geeft je slaapkamer op slag een stijlvolle uitstraling. Wat dacht je van een zwart-wit foto van de Brooklyn Bridge? Of een dromerige zwart-wit foto van een steiger aan de kust? Alle foto’s die je ziet in de collectie Zwart Wit kan je op een materiaalsoort en in een formaat naar keuze laten drukken. Voor zwart-wit foto’s gaat onze voorkeur naar plexiglas of aluminium. Een foto op plexiglas is ideaal om diepte en elegantie toevoegen aan je ruimte en sluit perfect aan bij de gallery-look van zwart-wit foto’s. Aluminium heeft een matte uitstraling en bevat een witte onderlaag, en is hierdoor het perfecte materiaal om het contrast tussen de zwarte en witte tinten in de kijker te zetten.

Foto op Aluminium Zebra

Ook interessant: Zwart-witfoto’s als blikvanger in je interieur


Zwarte foto’s met vrouwen

Als je houdt van wanddecoratie met een vrouwelijke flair, neem dan zeker ook eens een kijkje in de collectie Vrouwen. Hier vind je de meest prachtige pareltjes van vrouwelijke modellen, waaronder ook veel zwarte foto’s met witte of gouden accenten. Ideaal om je slaapkamer een elegante zwarte toets te geven. Je kan elke foto op een materiaal naar keuze laten drukken: van fotobehang tot een foto op textielframe, canvas, aluminium of plexiglas.

Foto op Aluminium Mannequin met lichte make-up en kleurrijke glitter en glitters op haar gezicht en lichaam


Decoratief huistextiel met zwart-goud of zwart-wit

Decoratieve stoffen in de slaapkamer zijn altijd een goed idee: een paar gezellige sierkussens op het bed, een streelzachte plaid met een mooi dessin, een stel weelderige gordijnen aan het raam… Voor een glamorous effect is het heel mooi om textiel accessoires met zwart goud kleuren aan de slaapkamer toe te voegen. Deze gordijnen met zwart goud patroon kan je op maat laten maken en geven de slaapkamer een luxe jasje met echte hotel allures. Werk af met sierkussens in zwart goud om er een stijlvol geheel van te maken.

Sierkussen Trendy set van abstracte creatieve minimalistische artistieke handgetekende compositie

Wil je ook voor de stijlvolle look gaan van een slaapkamer met zwarte kleuren? Neem dan een kijkje in onze collectie Zwart, vol foto’s die je op een decoratie product naar keuze kan laten drukken, en dat volledig op maat van jouw interieur.

FOTOBEHANG ZWART


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia