Menu

Latest posts

Geef je keuken meer pit met een rood kleuraccent

 

De keuken is een van leukste kamers om tijd in te spenderen. En dat is zo gek nog niet: het is vaak dé plek waar je met gezin of vrienden samenkomt, fijne gesprekken voert en leuke momenten viert. Je start er ’s morgens de dag met een kop koffie en zet er op vrijdag het weekend in met een goed glas wijn. Natuurlijk is dat nóg veel leuker om te doen in een mooi gedecoreerde keuken die sfeer en gastvrijheid uitstraalt. Is jouw keuken sober ingericht en voel je je drang naar meer kleur en levendigheid? Ga voor één opvallend kleuraccent: rood! Hieronder tonen we je 4 manieren waarop je deze kleur naar jouw smaak in de keuken kan integreren, zélfs als je weinig ruimte in de keuken hebt.


Rood: het perfecte kleuraccent voor je keuken

De kleur rood is een opvallende kleur die staat voor kracht en energie. Rood vrolijkt iedere ruimte op én stimuleert de eetlust. Geen betere kleur dus om je keuken mee te decoreren! Nu hoef je niet meteen je hele keuken in een rood jasje te steken. Slechts één rood accent tegen de muur is voldoende om de keuken meer leven in te blazen. Van een trendy rode wandcirkel tot een hele wand met rood behang. Met deze rode keuken decoratie breng je eenvoudig meer leven in de brouwerij – zonder dat het ruimte in beslag neemt!

Ook interessant: Decoratie-ideeën voor de keuken


1. Een keuken foto achterwand met rode foto

De eerste manier om een rood kleuraccent in je keuken te integreren, is een rode keuken foto achterwand. Een spatwand achter je kookvuur is onmisbaar als je je keukenmuren wil beschermen tegen vet en vuil. Een keuken foto achterwand is een spatwand van ultrasterk glas, waar je eender welke foto op kan laten printen. Een stijlvolle foto van een glas rode wijn? Of een prachtig rood bloemenveld? In de collectie keuken foto achterwand Rood vind je de meest prachtige foto’s om een opvallend rood statement aan je keuken te geven.

Keuken foto achterwand Franse droge rode wijn, giet in glas, trendy roze achtergrond, ruimte voor tekst, selectieve focus


2. Wanddecoratie met rode foto

Je muur een levendig rood kleuraccent geven, kan ook eenvoudig met gepersonaliseerde wanddecoratie op maat. Wist je dat rood ook staat voor vitaliteit en gezondheid? Maakt de keuken op slag een stuk levendiger! Bekijk de foto’s uit de collectie Rood en laat op een materiaal naar keuze drukken. Kies uit maar liefst 8 materiaalsoorten die elk hun eigen karakter hebben. Hou je van koel en clean? Dan is een rode foto op aluminium wat voor jou. Heb je graag een glanzende, haarscherpe foto die de rode kleuren extra in de verf zetten? Kies dan een rode foto op plexiglas. Toch meer liefhebber van een natuurlijke uitstraling? Ga dan voor een rode foto op canvas.

Foto op Aluminium Veel rijpe sappige rode appels bedekt met waterdruppels als achtergrond


3. Een fotorolgordijn met rode foto

Ook een fotorolgordijn is een gemakkelijke en originele manier om je keuken een opvallend rood statement te geven. Heb je even genoeg van die felle rode kleur? Dan rol je je fotorolgordijn gewoon volledig op en geniet je van het uitzicht uit je raam. Wil je zo’n leuk rood fotorolgordijn bestellen? Kies een mooie foto uit de collectie fotorolgordijn Rood en personaliseer hem volledig naar wens. We printen je fotorolgordijn tot op de cm op maat, dus je kan er zeker van zijn dat je fotorolgordijn perfect past op jouw raam.

Fotorolgordijn Rode lucht


4. Rood behang in de keuken

Meer fan van rode patronen dan van foto’s? Ook Rood behang is een eenvoudige manier om je keuken eenvoudig een vrolijk rood accent geven. Behang is terug van weggeweest, en de keuze aan patronen en stijlen is enorm. Van retro rood bloemenbehang tot behang met een felrood geometrisch patroon: voor ieders smaak en interieurstijl is er wat wils. Plaats je rode behang over een gehele muur of een deel van de muur om een subtiel accent te creëren.

Behang Valentijnsdag patroon

BEKIJK RODE KEUKEN FOTO ACHTERWANDEN


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia