Menu

Latest posts

5 tips om van je slaapkamer een zomers paradijs te maken

 

Het is zomertijd! Naarmate de zomer vordert en de temperatuur stijgt, wordt het moeilijk om niet de héle dag buiten door te brengen. Voor die enkele momenten dat je dan toch binnen bent, is de juiste sfeer essentieel. Met de juiste decoratie items kan je dat heerlijke zomers buitengevoel tot in je slaapkamer brengen. Heerlijk om in terug te trekken na een zwoele zomerse dag. Lees verder voor een paar eenvoudige manieren om van je slaapkamer deze zomer een echt vakantieparadijs te maken.


1. Strand fotobehang

Fotobehang op maat kan iedere kamer een echt hotelgevoel geven. Dompel je slaapkamer onder in de sfeer van een luxe vakantieresort door levensgroot fotobehang met luchtfoto van het strand tegen de muur te behangen. Dat goudgele zand en die heldere zee in levendige turquoise kleuren op fotobehang… samen vormen ze de perfecte combinatie van warme en koele kleuren voor je slaapkamer. Een zomers kleurenpalet waar je uren naar kan blijven kijken. Kan je het warme zand onder je blote voeten al voelen?

Fotobehang Abstracte achtergrond die zeegolven en watertextuur imiteert


2. Zomerse fotowanden

Een fotowand met kleurrijke posters aan de muur is de ideale manier om het buitenleven naar je slaapkamer te halen. Mix en match enkele leuke posters met zomerse taferelen in lichte, vrolijke kleuren, zoals deze ingelijste posters in meloen kleuren. Hang ze boven je bed of een andere lege plek en geniet heel de zomer lang van een relaxte zomerse sfeer. Als de seizoenen veranderen, kan je de ingelijste posters gemakkelijk wisselen door nieuwe. Neem zeker een kijkje op de pagina met fotowanden en laat je inspireren door sfeervolle fotowanden voor iedere interieurstijl en elk seizoen.

Fotowanden Zomerkleuren


3. Behang met tropische bladeren

Wie zomer zegt, zegt tropische temperaturen. Door je slaapkamer met een aantal exotische bloemen en planten te vullen, creëer je in no time een ultieme tropische sfeer. Is je slaapkamer toch niet erg geschikt voor tropische planten, of is een urban jungle niet echt je ding? Tover die ene kale witte muur dan om tot een kleurrijke eyecatcher met zomers tropisch behang. Blader eens door de collectie Behang Tropische bladeren en ontdek tal van zomerse ontwerpen. De weelderige patronen en vrolijke kleuren maken je instant blij!

Lees ook: De nieuwste behangtrends van 2022

Behang Abstracte naadloze patroon met kleurrijke tropische bladeren en bloemen op een pastel achtergrond


4. Een zomers pluche deken

Warme zomerdagen betekenen vaak ook zwoele zomernachten. Maar hoe warm het buiten ook is, de meeste mensen kunnen zonder deken over zich heen niet gemakkelijk in slaap komen. En dat is logisch, want ’s nachts transpireer je en koelt je lichaam af. Is het weer zo’n warme nacht waarbij de temperatuur maar niet lijkt te dalen? Ruil je donsdeken dan in voor een lichter exemplaar. Een luchtig pluche deken is ideaal om die bloedhete zomernachten door te komen. Wil je het deken laten matchen met de tropische buitentemperaturen? Doe eens gek en ga voor pluche deken met eiland of zonsondergang foto. De ideale manier om een vleugje kleur aan je slaapkamer te voegen!

Pluche deken Zomervakantie op een tropisch eiland met prachtig strand en palmbomen


5. Mix en match verschillende zomerse decoratie

Een goed gedecoreerde slaapkamer straalt meer sfeer en karakter uit. Door de juiste decoratie items in lichte kleuren te kiezen, hou je het geheel fris en luchtig. Sier het hoofdeinde van je bed met een decoratieve muursticker of meubelsticker met palmbomen patroon, hang hier en daar wat wanddecoratie met sfeervolle foto’s en werk het geheel af met een of meerdere trendy sierkussens met ogen in een vrolijk kleurtje. Wees creatief en onthoud: ook kleine veranderingen kunnen een groots effect opleveren. Scroll naar beneden en klik op de rode knop om met de zomer styling van je slaapkamer te beginnen!

Fotowanden Zomerse slaapkamer

NAAR FOTOBEHANG MET LUCHTFOTO STRAND


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia