Menu

Latest posts

Maak je tuin of terras af met een tafelkleed op maat

 

Heerlijk, die zonnige dagen met zachte temperaturen. Op zo’n dag gaat er niets boven gezellig samenzijn en iets eten of drinken in de buitenlucht. Aperitieven na je werk met vrienden, ontbijten op zondagochtend met je gezin, een feestmaal om een verjaardag of bruiloft te vieren of romantisch dineren met z’n twee? In de tuin of op een terras is dat allemaal zoveel leuker! Wil je de eettafel van je buitenruimte sfeervol aankleden? Dan kan een op maat gemaakt tafelkleed niet ontbreken. Een tafelkleed met leuk patroon of mooie foto is de perfecte manier om je buitenruimte meer kleur te geven en je tafelstyling compleet te maken.

Tafelkleed Lente kersenbloesems onder de blauwe lucht


Een tafelkleed: essentieel om buiten te eten in gemak en stijl

De tafel in je tuin of op je terras is niet compleet zonder tafelkleed. Met een tafelkleed maak je het buiten samenzijn stukken gezelliger en comfortabeler. Een tafelkleed voegt niet alleen een vleugje stijl toe aan je terras of tuin, het beschermt het oppervlak van je tafel ook tegen morsen en vlekken. Is er per ongeluk gemorst met tomatensaus of rode wijn? Het enige wat je achteraf hoeft te doen, is het tafellaken in de wasmachine gooien. Bespaart een hoop tijd en werk achteraf, waardoor je tijdens het tafelen met je vrienden en familie nóg meer kan genieten!

Ontdek de collectie: Tafelkleed Bloemenprints

Tafelkleed Naadloos patroon met abstracte minimale witte bloemen. Floral lente en zomer lila achtergrond


Eén tafelkleed, ontelbaar veel patronen én afbeeldingen

Welk tafelkleed past nu bij jouw buitenruimte? Iedere interieurstijl is anders en zo hoort ook bij iedere tafel een ander tafelkleed. Op de pagina Tafelkleed Patroonwereld vind je miljoenen(!) unieke patronen, foto’s en illustraties voor een tafelkleed op maat. Op zoek naar een fris en fleurig tafelkleed voor je tuin? Neem dan eens een kijkje in onze collectie Tafelkleed Kleine bloemen of Tafelkleed Kersenbloesem. Hou je meer van een tropisch tafereel op je terras? Dan is de collectie Tafelkleed Palmbomen misschien wel wat voor jou. Voor elke smaak en interieurstijl is er wel een tafelkleed in de webshop van Nikkel Art te vinden te vinden.

Tafelkleed Fruit, bessen en bloemen. Herfst naadloze patroon. Vintage vectorillustratie. Blauw en wit

Tafelkleed Tropische vector naadloze achtergrond. Jungle patroon met exotische bloemen en palmbladeren


Jouw tafelkleed: helemaal op maat gemaakt

Op Nikkel-Art.nl vind je het mooiste en misschien wel grootste aanbod aan stoffen tafelkleden. Elk tafelkleed bestaat uit een stevige, machine-wasbare stof van 100% gerecycleerd polyester met glanzende afwerking. Fijn voor je buiteninterieur én de planeet! Een tafelkleed op maat bestellen doe je eenvoudig in de webshop. Heb je een mooie afbeelding of patroon gekozen, dan kan je kosteloos het patroon aanpassen of de kleuren van de afbeelding zwart-wit maken. Bestel vervolgens je tafelkleed tot op de cm nauwkeurig op maat. Daarna gaan wij aan de slag om je tafelkleed op maat met de grootste zorg te maken en bij jou thuis te leveren.

Ook interessant: 6 x sierkussens om je tuin zomerklaar te maken

Tafelkleed Vector naadloos patroon met gestreepte vissenschubben. Stijlvolle monochrome geometrische textuur

PERSONALISEER NU JE TAFELKLEED OP MAAT


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia