Menu

Latest posts

Makers nederlandse tv-serie “goede tijden, slechte tijden” kiezen voor nikkel art

 

Wel 2 miljoen! Met zóveel zijn ze, het aantal Nederlandse gezinnen dat dagelijks weer de tv aanzet om de afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) te volgen. De tv-serie is in Nederland al jaren razend populair. De huiskamer van de familie Verduyn is dus één van de meest bekeken van Nederland. Sinds kort is het decor hiervan aangekleed met woonaccessoires van Nikkel Art. Ook wordt Nikkel Art in de aftiteling vermeld van iedere aflevering waarin de gordijnen en sierkussens worden getoond. En of we daar trots op zijn!


WOONACCESSOIRES MET EEN KNIPOOG NAAR DE SIXTIES

Om het decor van de huiskamer meer pit te geven, hebben de makers van GTST gekozen voor satijnen pop-art sierkussens en gordijnen met glossy zebraprint van Nikkel Art. Kenmerkend aan pop-art zijn bonte kleuren en vrolijke prints met een knipoog naar de sixties. En dat is bij de kijkers van het programma niet onopgemerkt gebleven, want de leuke sierkussens en gordijnen worden massaal besteld door fans van GTST. Wil je de gordijnen en sierkussens ook in huis halen? Op de pagina’s Gordijnen GTST en Sierkussens GTST kan je nu alle artikelen die we voor GTST gemaakt hebben bekijken, personaliseren en op maat van jouw interieur bestellen.


GTST SIERKUSSENS EN GORDIJNEN OP MAAT VAN JOUW INTERIEUR

Al meer dan 10 jaar zorgt de kwalitatieve wanddecoratie en interieurtextiel van Nikkel Art voor meer sfeer in de huiskamers, kantoren en handelszaken van gezinnen en bedrijven, overal ter wereld. Jouw unieke decoratiestuk – of het nu gordijnen zijn, sierkussens of fotobehang - wordt op bestelling gemaakt, waardoor we deze volledig kunnen aanpassen aan jouw wensen. De makers van GTST kozen voor sierkussens in een satijnen stof met een leuke pop-art print. Voor de ramen kozen ze voor gordijnen met kleurrijke zebrastrepen en Satijn nikkel zeilringen. Wil je bijvoorbeeld de gordijnen uit GTST ook graag in jouw huiskamer? Dan maken we deze precies op maat van jouw ramen.

Ook interessant: Pop art als blikvanger in jouw interieur.

SIERKUSSENS GTST


 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia