Menu

Latest posts

Decoratie in de woonkamer: kunst met monumenten

 

Een monument is een beeld of gebouw met een artistieke, culturele of wetenschappelijke waarde. Denk aan een kerk, maar ook een standbeeld, kasteel of zelfs een landschap. Veel monumenten zijn echte toeristische trekpleisters geworden, omwille van hun bijzondere uitzicht of hun belangrijke socio-culturele betekenis. Wil je een bijzondere blikvanger in je woonkamer of is er een bepaald monument dat een belangrijke betekenis voor je heeft? Geef die dat een mooi plekje in je living. Laat een foto van een monument drukken op een materiaal naar keuze en geef je woonkamer een authentieke, wereldse uitstraling.


Foto op Canvas Parma, Italië - 16 April 2018: Het fresco van de intocht van Jezus in Jeruzalem (Palm Sundy) in Duomo door Lattanzio Gambara (1567-1573)

1. Foto van monument op canvas

Met een foto op canvas van een monument in de woonkamer kan je elke dag genieten van een inspirerend kunstwerk. Van een foto van een beroemd standbeeld tot een close-up van een prachtige muurschildering, zoals deze 16e -eeuwse fresco van de aankomst van Jezus in Jeruzalem. Jouw canvasdoek wordt op maat gemaakt, gedrukt in de mooiste kleuren en gepersonaliseerd naar jouw wensen. De zijdeglans finish creëert een gezellige, huiselijke sfeer. Precies wat jouw woonkamer nodig heeft.


Ontdek de collectie Foto op Canvas Monument


Deurstickers Interieurelementen van het Rode Fort in Agra, India

2. Deursticker met monument

Decoreer je woonkamer met een deursticker van een monument. Deze deursticker met foto van het Rode Fort geeft je woonkamer interieur op slag meer diepgang en kleur. Het Rode Fort is één van de bekendste monumenten van Delhi en maakt deel uit van de Werelderfgoed lijst van Unesco. Kies een foto van een monument dat voor jou een speciale betekenis heeft of dat je gewoon heel erg mooi vindt en tover die deur om tot het pronkstuk van je woonkamer.


Ontdek de collectie Deurstickers Monument


Fotobehang Oviedo, kathedraal van San Salvador

3. Fotobehang met monument

Fotobehang met een monument is dé manier bij uitstek om je woonkamer interieur een bijzondere look te geven. In deze woonkamer zie je de Spaanse San Salvador kathedraal, een imposant monument gebouwd in eclectische stijl. De verbluffende kleuren en details van het fotobehang doen de woonkamer volledig opleven! Bekijk de collectie met monument foto’s en laat jouw monument fotobehang precies op maat van jouw muren maken.


Ontdek de collectie Fotobehang Monument


Foto op geborsteld aluminium Mooie close-up van een marmeren sculptuur van een gezichtsengel met een zoete uitdrukking die naar beneden kijkt

4. Foto van monument op geborsteld aluminium

Geef je woonkamer een pak meer persoonlijkheid met een foto van een monument op geborsteld aluminium. Of je nu gaat voor een foto van een imposant gebouw of een close-up van een prachtig beeldhouwwerk, een foto van een monument op geborsteld aluminium is perfect om je woonkamer meer uitstraling te geven. Dankzij het geborstelde aluminium krijgt het schilderij een bijzondere zilverachtige glans.


Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium Monument


Gordijnen Park vintage Italiaans landschap, galerij, marmeren sculptuur, fontein, bomen, bush naadloze bloemmotief groene achtergrond

5. Gordijnen met patroon van monument

Wil je je woonkamer een authentieke uitstraling geven? Ga dan voor gordijnen op maat met foto of afbeelding van een monument. Deze gordijnen met Italiaans monument patroon combineert een vintage vibe met een botanische look. Op maat gemaakt en volledig aangepast aan jouw wensen, van de stofdikte tot de kleur van de gordijnringen.


Ontdek de collectie Gordijnen Monument


Fotowanden Monument

6. Ingelijste posters met monument

Laat je voorliefde voor een bepaald authentiek gebouw, cultuur of land terugkomen in je woonkamer interieur met een ingelijste poster met monument. De ideale wanddecoratie om je woonkamermuren aan te kleden. Een ingelijste poster met monument geeft je woonkamer meer gezelligheid en een eigen karakter. Ga voor één ingelijste poster met monument of creëer een interessante fotowand door meerdere ingelijste posters samen te hangen.


Ontdek de collectie Ingelijste posters Monument


Foto op Plexiglas Uitzicht op Taj Mahal bij zonsondergang in Agra, Uttar Pradesh, India

7. Foto op plexiglas van monument

Een foto op plexiglas van een monument is ideaal om je woonkamer meer kleur en uitstraling te geven. De hoogglans finish van het plexiglas schilderij geeft de foto iets luxueus. Kies je favoriete foto van een monument geef hem een mooi plekje in je woonkamer. Op deze foto op plexiglas zie je de Taj Mahal in India. Dit prachtige marmeren paleis behoort tot één van de nieuwe 7 wereldwonderen en geeft je interieur een wonderbaarlijke uitstraling.


Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Monument

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia