7 x nasa foto decoratie voor je bureauruimte

Het heelal en de ruimtevaart, het blijft een fascinerend gegeven. Een bijzondere, oneindige ruimte boordevol sterren en planeten. En dat heeft NASA geweten. Al meer dan 60 jaar onderzoekt de ruimtevaartorganisatie het heelal. Af en toe geven ze schitterende beelden vrij van hun raketten, astronauten of van ons prachtige sterrenstelsel. Ben je op zoek naar een werkplek of bureauruimte meer sfeer te geven? Laat je inspireren door deze sfeervolle werkplekken, stuk voor stuk aangekleed met verbluffende ruimtevaart en NASA-beelden.


Foto op Aluminium Ruimteschip stijgt op in de lucht. Raket begint in de ruimte. Concept “Elementen ingericht door NASA”

1. Foto van raketlancering op aluminium

Geef je bureauruimte een heuse blikvanger met een NASA-foto op aluminium. Van een panoramisch zicht op de aarde tot een astronaut die door de ruimte reist. Deze foto van een opstijgend ruimteschip op aluminium heeft een stijlvolle metaal uitstraling en past in ieder interieur. Hang hem in je kantoor en laat je iedere dag opnieuw motiveren om een vliegende start te nemen.


Ontdek de collectie Foto op Aluminium Nasa


Fotobehang Astronaut op maan (maan) landingsmissie. Elementen van deze afbeelding geleverd door NASA

2. Fotobehang landing op de maan

Op zoek naar de ultieme eyecatcher om je kantoor een nieuwe, frisse look te geven? Ga dan voor NASA fotobehang! Met fotobehang kan je een volledige muur voorzien met een ruimte foto in extra groot formaat. Op dit fotobehang zie je een schitterend NASA-beeld van een astronaut die zonet op de maan is geland. Behang eenvoudig tegen een grote lege muur en creëer een wow-effect dat je medewerkers dag in dag uit zal inspireren.


Ontdek de collectie Fotobehang Nasa


Gordijnen Aquarel naadloze patroon van maanstanden. Verschillende fasen van de maan op de achtergrond van de sterrenhemel

3. Gordijnen met manen en sterren

Zoek je een donkerkleurig gordijn om je bureauruimte gezelliger te maken? Dan zijn deze gordijnen met manen en sterren patroon misschien wel wat voor jou. Het diepe, donkerkleurige design met manen en sterren in aquarel stijl geven je bureauruimte een charmante, mystieke sfeer. Maak je keuze uit een verduisterende en lichtdoorlatende stof en laat je NASA gordijnen precies op maat van jouw ramen leveren.


Ontdek de collectie Gordijnen Nasa


Foto op Plexiglas De afbeelding met dubbele belichting van het astronautenpak overlapt met de afbeelding van het melkwegstelsel

4. Foto op plexiglas van astronaut en melkweg

Wist je dat inspirerende foto’s aan de muur de productiviteit en creativiteit stimuleren? De collectie NASA foto’s op plexiglas zit boordevol verbluffende en meeslepende afbeeldingen die de werkkwaliteit bevorderen. Deze foto van een astronaut met het melkwegstelsel is de favoriet van onze interieur designer. Het hoogwaardige plexiglas geeft de foto extra glans en laat de kleuren nóg intenser stralen!


Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Nasa


Foto op Textielframe Mars 2020 Perseverance Rover verkent het oppervlak van Mars

5. Foto op textielframe van ruimtemissie op mars

Beelden uit de ruimte, ze verbazen ons iedere keer opnieuw. Deze NASA foto op textielframe lijkt wel recht uit een science fiction film te komen, maar niets in minder maar. Op de foto zie je de Marsrover Perseverance, de robotwagen die in 2020 en 2021 de planeet Mars is gaan verkennen. Geef je werkruimte ook een bijzondere look met een NASA foto op textielframe: jouw favoriete NASA foto, geprint op maat op een textieldoek met prachtig aluminium frame.


Ontdek de collectie Foto op Textielframe Nasa


Wandcirkels Verkenning van Mars, de rode planeet van het zonnestelsel in de ruimte. Deze afbeeldingselementen geleverd door NASA

6. Zelfklevende behangcirkel verkenning van mars

Hou je van unieke decoratie items en wil je tijdens je werk kunnen genieten van een fascinerend uitzicht? Dan is een wandcirkel met NASA foto de perfecte aanwinst voor jouw kantoorruimte! Deze zelfklevende behangcirkel met een satelliet op verkenning naar Mars, is uiterst eenvoudig op eender welke gladde muur aan te brengen. De kleuren en details zijn zo realistisch, het lijkt wel of je mee door de ruimte zweeft.


Ontdek de collectie Wandcirkels Nasa


Deurstickers Planeet aarde in diepe donkere ruimte. Beschaving. Blauw marmer. Verticaal behang. Elementen van deze afbeelding geleverd door NASA

7. Deursticker met nasa foto

Geef je bureauruimte een unieke look met een deursticker met Nasa foto. Jouw deursticker met Nasa foto naar keuze wordt precies op maat van jouw deur geprint en is uiterst gemakkelijk aan te brengen, zonder luchtbellen. De ideale manier om je werkplek te decoreren en een persoonlijke uitstraling te geven. De verfijnde de details en haarscherpe kleuren zijn fenomenaal!


Ontdek de collectie Deurstickers Nasa

Geplaatst in: Werkkamer
Menu

Latest posts