Menu

Latest posts

Een sfeervol huis met pauw foto decoratie aan de muur

 

Op zoek naar een manier om je interieur op een stijlvolle manier meer kleur te geven? Met decoratieve pauw foto’s aan de muur laat je je interieur stralen als nooit tevoren. Gracieus, kleurrijk en charmant… De pauw is niets voor niets een van de meest fotogenieke sterren van het vogelrijk! Met 7 originele voorbeelden geven we je een idee hoe je je interieur met pauw foto decoratie kan sieren en zo trots kan zijn als een pauw!


Acrylglas douchewanden met foto illustratie voor wenskaarten, grote vogels en pauwblauwe bloemen .watercolor hand schilderij

1. Acrylglas douchewanden met Pauw

De meeste badkamers hebben een strakke uitstraling en weinig kleur. Met deze acrylglas douchewand met pauw voeg je een bijzondere blikvanger toe aan je badkamer. Een mooi alternatief voor klassieke keramische tegels. Installeer ze in de douche en geef je badkamer een unieke sfeer waar je jaren van kan blijven genieten.

Ontdek de collectie Acrylglas douchewanden met foto Pauw


Fotobehang pauwenveer

2. Fotobehang Pauw in de woonkamer

Til je interieur naar een hoger niveau met prachtig fotobehang van een pauw. Met deze grote kleurrijke close-up van pauw veren krijgt je woonkamer op een originele manier meer kleur en meer sfeer. In je collectie pauw fotobehang kan je de meest uiteenlopende pauw foto’s vinden. Kies je favoriet, bestel je fotobehang met pauw op maat van jouw muren en fleur die kale muur op in een wip.

Ontdek de collectie Fotobehang Pauw


Foto op geborsteld aluminium Witte pauw met veren uit

3. Foto op geborsteld aluminium Pauw woonkamer

Dankzij zijn trotse, maar verfijnde uiterlijk is de pauw erg geliefd bij professionele fotografen en interieurdesigners. Met een pauw foto op geborsteld aluminium geef je je woonkamer zonder veel moeite een compleet nieuwe look. Deze foto van een witte pauw met uitgestrekte veren is perfect om je moderne woonkamer een sfeervol en trendy accent te geven. Doordat het aluminium geborsteld is krijgt de foto een moderne, metaalachtige uitstraling.

Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium Pauw


Foto op Plexiglas Pauwportret met op zwarte achtergrond

4. Foto op plexiglas Pauw eetkamer

Geef je eetkamer een luxueuze toets met een gepersonaliseerde pauw foto op plexiglas. De perfecte keuze als je op zoek bent naar een uniek kunstwerk voor die ene lege plek aan de muur. De hoogglans finish en professionele afwerking geven jouw pauw foto op plexiglas een hoogwaardige uitstraling. Jouw pauw foto op plexiglas wordt maat geproduceerd, zodat hij precies in je interieur past.

Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Pauw


Raamstickers Border in chinoiserie stijl met reigers, pauw en pioenrozen

5. Raamsticker met Pauw in de badkamer

De maximalistische interieurstijl wint – in tegenstelling tot een minimalistisch interieur - steeds meer aan populariteit. En wij zijn er dol op! Deze raamsticker met prachtige pauw tekening is perfect om jouw badkamer zo’n kleurrijke, maximalistische uitstraling te geven. De vintage uitstraling van deze pauw raamsticker zorgt voor een charmante toets. Kies bij het bestellen van je pauw raamsticker voor transparant materiaal om ervoor te zorgen dat de tekening langs beide kanten zichtbaar is.

Ontdek de collectie Raamstickers Pauw


Foto op tuinposter mooie pauw

6. Tuinposter met Pauw in je tuin

Geef je tuin of terras een kleurrijke toets met een pauw tuinposter. Een tuinposter met pauw is ideaal om je kale houten schutting of buitenmuur mee op te fleuren. Deze prachtige paradijsvogel met zijn schitterende veren geeft je tuin niet alleen meer kleur, maar ook een warme, paradijselijke uitstraling. We maken jouw tuinposter met pauw precies op maat van jouw tuin, terras of balkon – tot wel 10 meter lang!

Ontdek de collectie Foto op tuinposter Pauw


Wandcirkels Gouden pauw

7. Wandcirkel met Pauw in de slaapkamer

Op zoek naar een trendy manier om je slaapkamer meer sfeer te geven? Ga voor een wandcirkel met foto van een pauw. De prachtige kleuren en levensechte details van je pauw wandcirkel laten je muren spreken als nooit tevoren. Bestel je wandcirkel met pauw op een materiaalsoort naar keuze en personaliseer volledig naar jouw wensen. Deze pauw wandcirkel, gemaakt van zelfklevend fotobehang, is afgewerkt met een prachtige satijnachtige uitstraling.


Ontdek de collectie Wandcirkels Pauw

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia