Menu

Latest posts

Interieur inspiratie: abstracte golven in je interieur

 

Voeg digitale kunst en abstracte kunst samen, en je krijgt een enorm interessante nieuwe kunstvorm. Één van de vormen die vaak wordt gebruikt bij abstracte digitale kunst, zijn golven. De groeiende artistieke gemeenschap in de digitale wereld zorgt ervoor dat je deze unieke, digitale kunstwerken met abstracte golven ook steeds vaker ziet terugkomen in de fysieke wereld, zoals in woonruimtes en interieurdesign. Wil je ook zo’n modern kunstwerk met abstracte golven in je interieur? Bekijk dan snel de afbeeldingen hieronder en laat je inspireren.


Keuken foto achterwand Abstract elegant golfpanoramaontwerp met ruimte voor uw tekst

1. Keuken foto achterwand met abstracte golven

Zoek je een leuke, creatieve manier om je keukenmuren te beschermen? Personaliseer ze dan met een glazen keuken foto achterwand met abstracte golven. Even praktisch als klassieke tegels, maar stukken specialer! Jouw keuken foto achterwand met abstracte golven wordt gedrukt op gehard, krasbestendig veiligheidsglas met prachtig glanseffect en geeft je keuken een originele, luxueuze uitstraling.


Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Abstracte golf


Foto op Canvas 3D geef abstracte achtergrond terug. Kleurrijke gedraaide vormen in beweging

2. Kleurrijke abstracte golf op canvas in je woonkamer

Maak van je woonkamer een kleurrijke leefruimte met een foto van een abstracte golf op canvas. Met een abstracte digitale afbeelding van een golvend lint, geef je je kamer een dynamische uitstraling met een 80’s vibe. Jouw abstracte golf op canvas wordt gedrukt op een stevig canvasdoek met een zijdeglans uitstraling. Bovendien kan je de afmetingen van je foto op canvas tot op 10 cm nauwkeurig bepalen.


Ontdek de collectie Foto op Canvas Abstracte golf


Fotobehang Abstracte fractale achtergrond. Abstract schilderij in pastelkleuren bekeken als een grotafbeeldingen

3. Fotobehang met abstracte golven in de eetkamer

Geen enkele manier om de eetkamer een indrukwekkende uitstraling te geven dan fotobehang met abstracte golven. Fotobehang met abstracte golven steelt de show in eender welk interieur. Dit speciale ontwerp met groenachtige en roestige kleuren en prachtig diepte effect, laat de eetkamer volledig tot leven komen.


Ontdek de collectie Fotobehang Abstracte golf


Foto op geborsteld aluminium neuron fractal vlam

4. Abstracte golven op geborsteld aluminium in de bureau kamer

De juiste interieurdecoratie kan wonderen doen om in de juiste workflow te komen. Met een foto op geborsteld aluminium van een abstracte golf tegen de muur krijgt je bureau een stijlvolle, integrerende uitstraling. Een foto op aluminium oogt strak en modern. Omdat het aluminium geborsteld is, krijgen de witte kleuren van de foto een speciale metallic uitstraling.


Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium Abstracte golf


Meubelstickers Abstract blauwgrijs achtergrondontwerp

5. Meubelsticker met abstracte golven in de waskamer

Dat je waskamer of opbergruimte geen inspiratieloze plek hoeft te zijn, daar is deze waskamer met meubelsticker met abstracte golven hét bewijs van. De abstracte golven zorgen voor meer dynamiek en geven de kamer een frisse sfeer. Je meubelstickers bevatten een afwasbare laminaat laag en zijn enorm makkelijk aan te brengen op eender welke gladde, propere ondergrond. Perfect om je ingebouwde kasten of tafelblad een nieuwe look te geven!


Ontdek de collectie Meubelstickers Abstracte golf


Foto op Plexiglas abstracte golf

6. Abstracte golven op plexiglas in de badkamer

Nog een leeg plekje in de badkamer dat wat aankleding kan gebruiken? Dan is een foto op plexiglas van abstracte golven iets voor jou. Deze fantastische foto op plexiglas met abstracte golven is de perfecte eyecatcher om je doorsnee badkamer een bijzondere uitstraling te geven. Door de glansrijke afwerking van het plexiglas worden de prachtige kleuraccenten extra in de verf gezet.


Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Abstracte golf


Foto op Aluminium Verbazingwekkend goudbruin golf abstract ontwerp

7. Drieluik met abstracte golven op aluminium

Op zoek naar een bijzondere blikvanger? Kies dan voor een tijdloze foto van abstracte golven op aluminium. Van een moderne wandcirkel tot een klassiek drieluik schilderij, je kan jouw aluminium schilderij met abstracte golven volledig personaliseren en tot op de cm op maat laten maken, zodat je hem kan integreren in je interieur.


Ontdek de collectie Foto op Aluminium Abstracte golf

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia