Menu

Latest posts

Interieur inspiratie: kruiden foto's in je keuken

 

Geef je keuken of eetkamer een kleurrijke eyecatcher met een foto van kleurrijke kruiden en specerijen. Het prachtige kleurenpalet maakt je instant vrolijk en je kan de smakelijke geuren van onder andere kaneel, basilicum en rozemarijn bijna ruiken. Een must-have voor iedere kruiden liefhebber! Kies een materiaalsoort om je favoriete foto van kruiden of specerijen op te laten printen en ontvang je op maat gemaakte foto binnen enkele dagen aan huis.


Foto op Canvas Kruiden en specerijen om te koken op een donkere achtergrond

1. Kruiden en specerijen op canvas

Deze kleurrijke canvas met foto van kruiden en specerijen op een donkere achtergrond is een must-have voor iedere kruiden liefhebber. Het prachtige kleurenpalet maakt je instant vrolijk. Je kan de smakelijke geuren van o.a. de kaneel, rozemarijn en basilicum bijna ruiken!


Ontdek de collectie Foto op Canvas Kruiden


Fotobehang Aziatische of Indiase kruiden, achtergrond met verschillende kruiden voor eten, oosters thema met kruiden

2. Fotobehang met kruiden en specerijen

Een geweldige manier om je keuken meer kleur te geven, is dit prachtige fotobehang met kruiden en specerijen. De bruine, rode en zachtgroene tinten zijn perfect om een moderne of Scandinavisch interieur van meer kleur en warmte te voorzien.


Ontdek de collectie Fotobehang Kruiden


Foto op geborsteld aluminium Specerijen en kruiden op tafel. Voedsel- en keukeningrediënten met basilicum

3. Kruiden en specerijen op geborsteld aluminium

Deze foto van verschillende kruiden en specerijen op geborsteld aluminium geven de keuken of eetkamer een frisse toets. Het geborstelde aluminium zorgt dat de ruwe structuur van de aluminiumplaat zichtbaar blijft en laat de details van de foto perfect tot hun recht komen.


Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium Kruiden


Ingelijste posters Handgetekende bosuitjes

4. Ingelijste poster met illustratie van bos ajuinen

Tijdloze ingelijste poster met zwart-wit illustratie van een bos ajuinen. Deze ingelijste poster staat mooi op zichzelf, maar kan je ook combineren met andere posters zodat er een fotowand vol verse keuken ingrediënten ontstaat. Ideaal om die lege muur in de keuken of eetkamer aan te kleden.


Ontdek de collectie Ingelijste posters Kruiden


Keuken foto achterwand Kleurrijke collectie specerijen en kruiden op achtergrond zwarte tafel

5. Glazen keuken achterwand met kruiden en specerijen

Geef je keuken een smakelijke eyecatcher met een foto van kleurrijke kruiden en specerijen, gedrukt op een stevige glazen achterwand. Niet alleen goed om eindeloze kook inspiratie te geven, maar ook een handige manier om de muren achter je aanrecht te beschermen tegen water en kookvlekken.


Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Kruiden


Meubelstickers Panoramakruiden en kruiden voor voedseletiketten. Kruiden en smaken achtergrond

6. Meubelsticker met kruiden en specerijen

Is een effen aanrecht of keukenkast niets voor jou? Pimp ze dan met een kleurrijke meubelsticker met kruiden en specerijen. De stickers blijven mooi en kleurvast, ook in ruimtes met veel vocht en warmte. Besticker de volledige kast of versier slechts enkele lades voor subtieler effect.


Ontdek de collectie Meubelstickers Kruiden


Wandcirkels Kleurrijke specerijen en kruiden achtergrond. grote set kruiden in kopjes, bovenaanzicht

7. Plexiglas wandcirkel met kruidenpotjes

Een kleurrijke foto op plexiglas met allerlei potjes geurige specerijen en kruiden. Anijs, munt, dille, tijm… kan je de heerlijke geuren al ruiken? Deze foto op plexiglas is beschikbaar als wandcirkel, maar ook als vierkant of rechthoek. Perfect om je keuken of eetkamer een heerlijke uitstraling te geven.


Ontdek de collectie Wandcirkels Kruiden

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia