Menu

Latest posts

Deco tip: de mooiste foto’s van het heelal in je interieur

 

Ons zonnestelsel of heelal heeft iets bijzonders. In de donkere, oneindige ruimte vind je maar liefst 8 grote planeten, duizenden astroïden en miljarden sterrenstelsels. Steeds meer interieur designers laten zich vandaag de dag inspireren door die fascinerende galactische ruimte. Bekijk onze tips hoe je je interieur meer diepgang kan geven met foto’s van het heelal!


Plexiglas foto achterwand Aarde in de donkere ruimtecollage. Abstracte behang. Elementen van deze afbeelding geleverd door NASA

1. Plexiglas foto achterwand met uitzicht aarde in de keuken of badkamer

Een plexiglas foto achterwand van de ruimte geeft je badkamer of keuken een moderne en mysterieuze uitstraling. Deze achterwand met panoramisch uitzicht op de planeet aarde laat je beseffen dat we maar een klein onderdeel zijn van het grote heelal, een ruimte vol schoonheid en mysterie. Laat je plexiglas foto achterwand maken met de nodige uitsparingen voor je kranen, zo past die precies in jouw interieur.


Ontdek de collectie Plexiglas foto achterwand Heelal


Foto op Canvas Set heelal, zonnestelsel planeet en ruimte-element op universum achtergrond. Vectorillustratie in cartoon-stijl

2. Tekening zonnestelsel op canvas in de kinderkamer

Wil je je kleine lieveling verwennen met een kinderkamer die zijn of haar fascinatie voor het heelal in de kijker zet? Decoreer de kamer dan met een tekening van het sterrenstelsel op canvas. Deze educatieve tekening op canvas is niet alleen heel erg leuk, maar leert je kind ook nog eens op een speelse manier de namen van de zon, de 8 planeten en Pluto kennen.


Ontdek de collectie Foto op Canvas Heelal


Fotobehang Melkwegstelsel met sterren en ruimte op de achtergrond van het heelal in thailand

3. Fotobehang Melkweg stelsel in de woonkamer

Weg met die vlakke, eentonige muur in je woonkamer! Met dit bijzondere fotobehang van het Melkwegstelsel creëer je een originele statement muur die de ruimte doet stralen. Laat je verrassen door de levendige kleuren en haarscherpe details van ons fotobehang met foto’s van sterrenstelsels en planeten die elke kamer een geweldig, grenzeloos gevoel geven.


Ontdek de collectie Fotobehang Heelal


Wandcirkels maan

4. Foto op geborsteld aluminium in de hal

Met een schitterende foto van de maan op geborsteld aluminium geef je je interieur net dat tikkeltje extra. Het fijn geborstelde aluminium geeft de foto een koele metallic uitstraling die je subtiel vanuit verschillende ooghoeken kan bewonderen. Ook onze andere heelal foto’s op geborsteld aluminium zijn perfect om een inspirerende omgeving te creëren. Verkrijgbaar als vierkant, rechthoek en wandcirkel.


Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium Heelal


Foto op Plexiglas Andromeda Galaxy

5. Foto op plexiglas van sterrenstelsel in de eetkamer

Een foto van het heelal op plexiglas is het ideale decoratiestuk voor iedereen die gepassioneerd is door astronomie en het mysterie van het universum. Deze foto op plexiglas toont het Andromedastelsel. Dit sterrenstelsel ligt vlak naast ons eigen sterrenstelsel, de Melkweg, en is dus als het ware onze kosmische buur. Laat de kamer schitteren met een foto op plexiglas van het heelal en verander de look van je interieur in slechts enkele minuten!


Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Heelal


Raamstickers Rozetnevel en kerstboomcluster

6. Raamsticker met foto van sterrencluster tegen het raam

Voor het ongeoefende oog lijkt deze raamsticker op abstracte kunst, maar jij weet natuurlijk dat je iets interessanter aan het raam hebt hangen: een prachtige foto van ons immer uitdijende heelal vol sterren. Neem een kijkje in onze catalogus met de meest prachtige foto’s van ons sterrenstelsel, kies jouw favoriete foto van het heelal voor op raamsticker, bestel hem op maat van jouw ramen en wij doen de rest!


Ontdek de collectie Raamstickers Heelal


Fotorolgordijn Melkweg als achtergrond. Prachtige natuurlijke sterrencompositie

7. Foto rolgordijn van Melkweg in de kinderkamer

Maak de astronomische dromen van je kind of tiener waar met een bijzonder rolgordijn met foto van het heelal. Met een rolgordijn met foto van het heelal transformeer je de kamer tot een inspirerende en fantasierijke plek. Onze rolgordijnen met foto’s van het eindeloze heelal, sterren, kometen en andere planeten zijn beschikbaar in een licht doorlatende en een verduisterende stof en zijn uiterst gemakkelijk zelf te monteren.


Ontdek de collectie Fotorolgordijn Heelal

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia