Menu

Latest posts

Wanddecoratie met brandhout textuur op maat

 

We didn’t start the fire... of wel? Interieurdecoratie met brandhout textuur is helemaal hot! Van de close-up van prachtige houtnerven tot een sfeervolle momentopname van een knetterend kampvuur, foto’s met brandhout textuur passen bij een groot aantal interieurstijlen en vullen de kamer met een warme, natuurlijke en gemoedelijke sfeer. Op zoek naar voorbeelden van interieurdecoratie met foto’s van brandhout textuur? Lees dan snel verder!


Foto op Canvas Mooi vreugdevuur met brandend brandhout in bos

1. Foto van kampvuur op canvas om de slaapkamer te verwarmen

Na een lange winterwandeling of op een warme zomeravond, een kampvuur is de ultieme sfeermaker. Geef jouw slaapkamer diezelfde gezellige en warme sfeer met een foto van een kampvuur op canvas. Door de linnen structuur van het canvasdoek krijgt de foto een klassieke uitstraling. De gloeiende vlammen komen door de hoge printkwaliteit zo scherp en levendig tot uiting, dat het lijkt wel of je de warmte kan voelen!


Ontdek de collectie Foto op Canvas Brandhout textuur


Fotobehang Achtergrond van een stapel oud brandhout

2. Fotobehang met foto van een stapel brandhout om een grote ruimte aan te kleden

Is je interieur wat aan de kille kant en kan het meer warmte gebruiken? Kies dan een lege muur uit en maak er een heuse accentmuur van door ze te behangen met een foto van een stapel brandhout. Fotobehang met brandhout textuur geeft je interieur niet alleen een warm en natuurlijk accent, het is ook nog eens tijdloze eyecatcher en vult de kamer volledig met een warme sfeer. Het fotobehang is bovendien gemaakt van stevig, duurzaam vliesmateriaal en gaat dus jaren mee!


Ontdek de collectie Fotobehang Brandhout textuur


Foto op geborsteld aluminium Textuur van een eindvlak van houten. veel brandhout in stapel voor achtergrond of behang zwart-wit toon

3. Foto van brandhout op geborsteld aluminium voor een interieur met een krachtige uitstraling

Decoratie met foto’s van hout geven je interieur een elegante indruk, maar kunnen evengoed een stoere uitstraling hebben. Deze zwart-wit foto van brandhout op geborsteld aluminium is daar het ultieme bewijs van. Door het geborstelde aluminium worden de witte delen van de foto niet geprint en krijgt de brandhout foto een trendy metaaluitstraling. Geborsteld aluminium is dus het ideale materiaal om jouw zwart-wit foto van brandhout in de kijker te zetten.


Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium Brandhout textuur


Keuken foto achterwand Brandende kolen uit een vuur abstracte achtergrond

4. Glazen foto achterwand met de textuur van brandende kolen voor in je keuken

Deze is voor de durvers! Een glazen spatwand met foto van smeulend brandhout geeft je keukeninterieur een vurige, luxueuze uitstraling. Omdat de foto van het brandend hout op de achterzijde van het glas wordt geprint, krijgt de foto een bijzonder diepte effect. Gemakkelijk in onderhoud, duurzaam en bovenal, precies gemaakt op maat van jouw keuken. Een keuken foto achterwand met brandhout textuur is dus de perfecte manier om je keuken een eigenzinnige look te geven.


Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Brandhout textuur


Meubelstickers Verbrande houten textuurachtergrond. Ruw zwart houten oppervlak veroorzaakt door brandend vuur. Donker materiaal gemaakt van kolen of houtskool

5. Een meubelsticker met brandhout textuur om je badkamerkastjes te stylen

Zijn de kleuren van jouw badkamermeubels toch niet helemaal jouw smaak? Dan zijn meubelstickers met brandhout textuur een handige oplossing! Onze meubelstickers met brandhout textuur zijn vochtbestendig en kan je gemakkelijk aanbrengen op ieder glad oppervlak. De ingebouwde luchtkanaaltjes zorgen ervoor dat de sticker gemakkelijk aansluit op je badkamerkastjes, zonder luchtbellen of plooien. Personaliseer je badkamermeubels met brandhout textuur meubelstickers en geef je badkamer een nieuwe, stijlvolle flair.


Ontdek de collectie Meubelstickers Brandhout textuur


Wandcirkels Oude houtstructuur

6. Wandcirkel op plexiglas met brandhout textuur voor een warme woonruimte

Een foto van brandhout textuur in close-up op plexiglas is perfecte om die lege plek aan de muur aan te kleden. De textuur van het hout lijkt wel een abstract kunstwerk! De warme houtkleur geeft de kamer een knusse, natuurlijke sfeer. Het fijne aan een foto van brandhout textuur op plexiglas is dat ze bij verschillende interieurstijlen past: Scandinavisch, landelijk, industrieel... Het plexiglas materiaal heeft een glanzende, heldere uitstraling en is beschermd tegen verkleuring, waardoor je jarenlang van jouw plexiglas schilderij met brandhout foto kan blijven genieten.


Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Brandhout textuur


Foto op tuinposter Stapel gehakt brandhout

7. Tuinposter met foto van brandhout textuur voor een knusse buitenruimte

Een tuinposter met foto van gestapeld brandhout is een eenvoudige manier om je tuin, terras of balkon extra sfeer te geven. Door de verschillende bruintinten van de op elkaar gestapelde blokken brandhout krijgt je buiteninterieur een warme, karaktervolle uitstraling. Goed om te weten: je kan het formaat en de vorm van je tuinposters met brandhout foto, net zoals al onze andere tuinposters, volledig zelf bepalen. Een kleiner exemplaar of een die de volledige muur of schutting vult, met een tuinposter met brandhout textuur maak je je knusse buitenstekje helemaal af!


Ontdek de collectie Foto op tuinposter Brandhout textuur

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia