Menu

Latest posts

Woonidee: 7 x venetië in je interieur

 

Venetië, de betoverende Italiaanse stad, omringd door water. Ooit machtige economisch centrum, maar tegenwoordig één van de meest romantische steden van Italië of zelfs Europa. Met zijn honderden bruggetjes en kanalen is een wandeling door de historische binnenstad een prachtige ontdekkingstocht. Wil jij ook van thuis uit kunnen genieten van al het moois dat Venetië te bieden heeft? In deze blog tonen we je hoe je waanzinnige beelden van Venetië moeiteloos kan integreren in je interieur.


Foto op Canvas Kanaal van Venetië, Italië. Aquarel landschap origineel schilderij veelkleurig op papier, illustratie mijlpaal van de wereld

1. Foto op canvas van Venetië

Met een foto op canvas van Venetië op canvas tegen de muur, haal je de charmante sfeer van de meest romanische Italiaanse stad naar je interieur. Onze website geeft direct toegang tot een enorm assortiment professionele foto’s van Venetië. Kies jouw favoriet en laat je betoveren door de bijzondere sfeer van deze stad. Met de eenvoudige bewerkingstool kan je jouw foto op canavs van Venetië bovendien volledig naar wens personaliseren. Niet alleen de afmetingen, maar ook de print, vorm en zelfs het ophangsysteem.


Ontdek de collectie Foto op Canvas Venetië


Fotobehang Gondel in Venetië, Italië

2. Fotobehang van Venetië

Of je nu fan bent van Italië of niet, Venetië moet je eens gezien hebben. De talloze gondels, kanalen en kleurrijke kronkelige straatjes doen je op slag verliefd worden op deze gezellige, charmante stad. Mist je interieur wat sfeer? Fris de muren dan op met prachtig fotobehang van Venetië! De levendige kleuren en haarscherpe details zorgen voor een adembenemend effect. Hang je op maat gemaakt fotobehang van Venetië eenvoudig zelf aan de muur met de bijgeleverde behanginstructies.


Ontdek de collectie Fotobehang Venetië


Badkamer foto achterwand Canal Grande-panorama bij zonsondergang, Venetië, Italië

3. Glazen badkamer achterwand met foto van Venetië

Is je badkamer aan vernieuwing toe? Met een glazen badkamer achterwand van Venetië geef je je badkamer eenvoudig een volledig nieuwe look. Deze achterwand met foto van Venetië toont je een van de mooiste plekken van de oude binnenstad met uitzicht op het Canale Grande. Langs de oever van het kanaal staan spectaculaire oude huizen en paleizen die een ware lust zijn voor het oog. Installeer een glazen achterwand met foto van Venetië vandaag nog en geniet iedere dag van een prachtig schilderachtig uitzicht.


Ontdek de collectie Badkamer foto achterwand Venetië


Foto op geborsteld aluminium Venetië

4. Foto op geborsteld aluminium van Venetië

Transformeer die muur tot een heuse blikvanger met een prachtige foto van Venetië op geborsteld aluminium. Bij geborsteld aluminium wordt jouw foto van Venetië rechtstreeks op het ruwe aluminium materiaal geprint. Hierdoor krijgen de witte delen van de foto een bijzonder metallic glinstereffect. Maar of je nu kiest voor een foto in kleur of zwart-wit, onze foto’s van Venetië op geborsteld aluminium zijn stuk voor stuk parels!


Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium Venetië


Ingelijste posters arcade van het Dogenpaleis in Venetië, Italië

5. Ingelijste poster met foto van Venetië

Venetië is sinds 1987 opgenomen in de Werelderfgoedlijst, mede dankzij zijn prachtige historische architectuur. Deze poster van Venetië met bogengalerij tijdens zonsondergang toont dat niets minde waar is! Onze ingelijste posters van Venetië zijn voorzien een stijlvol zwart kader, glanzend floatglas en witte passe-partout. Kies uit wel 20 verschillende formaten de ingelijste poster van Venetië die het best aansluit bij jouw muren.


Ontdek de collectie Ingelijste posters Venetië


Foto op Plexiglas Venetië bij zonsopgang

6. Drieluik plexiglas met foto van Venetië

Picture perfect, deze bijzondere foto van Venetië op plexiglas. De gondels dobberen vredig op het kanaal terwijl de zonsopgang zorgt voor een prachtig paars kleurentapijt. Kies jouw favoriete foto van Venetië en laat hem op maat printen op origineel plexiglas van de allerhoogste kwaliteit. Ga voor alleenstaande foto van Venetië op plexiglas of laat hem spreiden over meerdere delen, zoals dit speciale drieluik.


Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Venetië


Fotorolgordijn Venetië. Afbeelding van Canal Grande in Venetië, met de basiliek van Santa Maria della Salute op de achtergrond

7. Fotorolgordijn met foto van Venetië

Venetië heeft zonder twijfel de meest sprookjesachtige binnenstad ter wereld! Haal de authentieke charme van de Italiaanse stad naar je interieur met een fotorolgordijn van Venetië. Met een fotorolgordijn van Venetië hou je nieuwsgierige blikken buiten én je haalt er tegelijk een prachtig idyllisch kunstwerk mee in huis. Twee vliegen in één klap! Omdat onze fotorolgordijnen van Venetië enkel op bestelling worden geproduceerd, kan je ze eindeloos personaliseren. Op die manier zal jouw fotobehang van Venetië altijd naadloos aansluiten bij jouw interieur.


Ontdek de collectie Fotorolgordijn Venetië

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia