Menu

Latest posts

Deco ideëen met foto’s van antwerpen

 

Het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Centraal Station, de Grote Markt, … Antwerpen kent heel wat architecturale pareltjes die een ware streling zijn voor het oog. Zelfs de haven kan voor fotogenieke panorama’s zorgen! In deze blog zetten we prachtige foto’s van Antwerpen in de kijker en tonen we je op welke manier ze je interieur meer karakter kunnen geven.


Foto op Aluminium Antwerpen stadsgezicht met kathedraal van Onze Lieve Vrouw, Antwerpen België in de schemering

1. Foto van Antwerpen op aluminium

Met een foto op aluminium van Antwerpen haal je een inspirerend schilderij in huis. Een foto op aluminium is afgewerkt met een matte look en reflecteert dus geen licht. Hierdoor krijgt de foto een schilderachtige uitstraling. Hang je foto van Antwerpen op aluminium op in eender welke ruimte waar je interieur wat meer karakter en uitstraling kan gebruiken. Nu beschikbaar als vierkant, rechthoek en ook als wandcirkel.


Ontdek de collectie Foto op Aluminium Antwerpen


Ingelijste posters Stadsplan Antwerpen, vector posterontwerp voor reizen

2. Ingelijste poster met foto van Antwerpen

Stijlvolle ingelijste poster met een grafische kaart van het centrum van Antwerpen. Deze poster komt geweldig tot zijn recht met de witte passe-partout en de strakke, zwarte houten omkadering. De naam van de stad is onderaan in hoofdletters geschreven, wat zorgt voor een moderne look. Wist je dat Antwerpen niet alleen bekend staat om zijn haven en diamanten, maar ook om zijn dierentuin, die een van de oudste ter wereld is? Deze bevindt zich midden in het centrum en huisvest meer dan 5000 dieren!


Ontdek de collectie Ingelijste posters Antwerpen


Foto op Canvas Grote Markt Antwerp

3. Foto op canvas van Antwerpen

Met foto’s op canvas van de Grote Markt van Antwerpen haal je een van de mooiste plekken van Antwerpen. Op de Grote Markt van deze bijzondere stad aan de Schelde vind je onder andere het Stadhuis, de gildenhuizen en de Brabofontein. Kies jouw favoriete foto van Antwerpen en laat hem printen op één of op meerdere canvasdoeken, zoals deze trendy tweeluik.


Ontdek de collectie Foto op Canvas Antwerpen


Badkamer foto achterwand Oude straat met tafels van restaurant in Antwerpen, België. Gezellig stadsbeeld in Antwerpen

4. Badkamer achterwand met foto van Antwerpen

De meeste onder ons kennen Antwerpen als een grote Belgische stad, maar wist je dat er in het centrum ook heel wat pittoreske plekjes zijn terug te vinden? Kijk maar eens naar dit oude straatje vol groen en gezelligheid. Haal die romantische sfeer nu in huis met een glazen badkamer achterwand met foto van Antwerpen. Hang hem achter je wastafel of naast je bad en geniet iedere dag van me-time momentje vol sfeer.


Ontdek de collectie Badkamer foto achterwand Antwerpen


Foto op Plexiglas Drukke haven van Antwerpen

5. Foto van Antwerpen op plexiglas

Een foto van Antwerpen op glansrijk plexiglas geeft de kamer een stoere, chique look met een edgy randje - het perfecte schilderij om een moderne of industriële interieur af te maken! De haven van Antwerpen is de op één na grootste haven in Europa. De zeehaven beschikt over enorme havendokken, grote containerschepen en imposante kranen. Hang deze foto op plexiglas aan je muur en bewonder dit fascinerend stukje van Antwerpen iedere dag van dichtbij.


Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Antwerpen


Fotobehang Tall Ship Antwerpen. Een Antwerps stadsgezicht met de Juan Sebastián de Elcano

6. Foto van Antwerpen op fotobehang

Een grote lege muur in huis die wel wat opvulling kan gebruiken? Transformeer hem met een spectaculair beeld op fotobehang van de Antwerpse skyline. Dankzij het fenomenale diepte-effect worden kleuren en details versterkt en lijkt het alsof je zo in het schilderij kunt stappen. Bestel je fotobehang met foto van Antwerpen vandaag nog en geef hem een mooi plekje in je interieur.


Ontdek de collectie Fotobehang Antwerpen


Fotorolgordijn Antwerpen, België, mooie nachtmening van modern Eilandje-gebied en haven. Klein eilanddistrict en zeilende marine bij zonsondergang

7. Fotorolgordijn met foto van Antwerpen

Nood aan wat privacy of last van de felle zon? Met een fotorolgordijn met foto van Antwerpen is dat zo opgelost! Deze prachtige foto toont ‘het Eilandje’: een van de hipste buurten die je in Antwerpen kan vinden, gelegen in een van de oudste Antwerpse jachthavens. Kies jouw favoriete foto van Antwerpen en wij printen hem precies op maat van jouw ramen, zodat het fotorolgordijn naadloos aansluit aan jouw interieur.


Ontdek de collectie Fotorolgordijn Antwerpen

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia