Menu

Latest posts

7 x muziek foto’s in je interieur

 

Hartstochtelijk muziekliefhebber? Dan klinkt decoratie met muziek foto’s je waarschijnlijk als muziek in de oren! Een plexiglas schilderij met een zwart-wit foto van je favoriete instrument? Of een illustratie van een muzikant op canvas? In onze online fotobibliotheek vind je de meest inspirerende afbeeldingen die het thema muziek en alles wat daarmee te maken heeft prachtig in de kijker zetten. Benieuwd op welke manieren je zo’n muziek foto in je interieur kan opnemen? Lees dan zeker verder.


Foto op Canvas Kleurrijke jazz trompettist illustratie

1. Muziek foto op canvas

Een schitterend canvas met een kleurrijke foto van een jazztrompettist. Speel je een instrument of ben je gebeten door goede muziek? Waarom deze passie dan geen mooi plekje geven in je interieur met een muziek foto op canvas! Of je nu gaat voor een klein of een muurvullend exemplaar, een muziek foto op canvas doet de kamer gegarandeerd volledig opleven.


Ontdek de collectie Foto op Canvas Muziek


Vlies Fotobehang leeg klaar concertpodium

2. Fotobehang met muziek foto

De pandemie heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat we nog maar weinig van live concerten kunnen genieten. Gelukkig kan je de sfeer van een muziekoptreden toch een beetje in huis halen met fotobehang met muziek foto. De kleuren en details van het fotobehang zijn zo levensecht, het lijkt haast of je echt tussen het publiek voor het podium van een rockconcert staat.


Ontdek de collectie Vlies Fotobehang Muziek


Foto op geborsteld aluminium DJ-bureau met hand en draaitafel

3. Muziek foto op geborsteld aluminium

Deze muziek foto op geborsteld aluminium van een draaitafel geeft de kamer een coole en trendy look. Bij een muziek foto op geborsteld aluminium worden de witte delen van de foto worden niet geprint. Hierdoor blijft de aluminiumtextuur duidelijk zichtbaar en krijgt de muziek foto een stoere metallic look. Bestel nu jouw muziek foto op gebortseld aluminium en geniet iedere dag van een inspirerende eye-catcher in je interieur.


Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium Muziek


Ingelijste posters Belettering Design Peace, Love, Music met handgeschreven lettertypen en gravure achtergrond. Rasterillustratie

4. Ingelijste posters met muziek foto’s

Tot welke generatie je ook behoort, iedereen heeft wel een bepaald muziekgenre dat echt bij hen past. Heb je meerdere favoriete muziekgenres? Verenig ze dan in een fotowand met leuke ingelijste muziek posters. Dance, disco, reggae… waar je ook van houdt, in onze fotocatalogus is er voor ieder muziekgenre wel een leuke muziek foto beschikbaar.


Ontdek de collectie Ingelijste posters Muziek


Keuken foto achterwand Achtergrond met geluidsschaal

5. Keuken achterwand met muziek foto

Deze trendy glazen achterwand met muziek foto is voor alle elektronische muziekliefhebbers en mag zeker niet in ontbreken in jouw keukeninterieur. Een glazen achterwand met muziekfoto is stoer, eigentijds en maakt van elk kookmoment een feestje! Onze glazen keuken achterwanden met muziekfoto’s beschermen je keukenmuur tegen vuil en is bestand tegen hitte tot wel 200 graden.


Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Muziek


Sierkussen Trendy set van abstracte creatieve minimalistische artistieke handgetekende compositie

6. Sierkussens met muziek foto

Pauzeren, verwijderen en terugspoelen, dat is de betekenis van deze drie sierkussens met muziek foto’s. En dat is ook precies hetgeen we willen doen in onze slaapkamer: een sfeer creëren waar we kunnen pauzeren, ontstressen en ons lichaam kunnen resetten voor een volgende dag. Maak van jouw slaapkamer ook zo’n knusse plek met een paar sierkussens met muziek foto’s. Ontzettend hip en heerlijk zacht.


Ontdek de collectie Sierkussen Muziek


Foto op Plexiglas De drumstokken slaan aan

7. Muziek foto op plexiglas

Met een muziek foto op plexiglas krijgt je interieur een interessante en tijdloze uitstraling. Of je nu een muziekinstrument bespeelt of gewoon heel erg graag naar muziek luistert, een plexiglas schilderij met muziek foto is een geweldige blikvanger aan de muur. Perfect om de living, je slaapkamer of misschien zelfs je eigen muziekkamer mee aan te kleden.


Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Muziek

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia