Menu

Latest posts

7 originele foto ideeën met gletsjers

 

Gletsjers zijn prachtige natuurlandschappen met een ongeëvenaarde schoonheid. Ze ontstaan op plekken waar er voor een lange periode meer sneeuw valt dan er smelt. De sneeuw hoopt zich op en wordt samengedrukt tot een gladde ‘ijsrivier’ die heel langzaam naar beneden stroomt. Zo ontstaat er een magnifiek ijslandschap. Hieronder tonen we je zeven manieren waarop je foto’s van zo’n indrukwekkende gletsjer kan opnemen in je interieur.


Vlies Fotobehang Bergtoppen met gletsjers en sneeuw in donkere zwart-wit stijl, Himalaya

1. Gletsjer fotobehang

Haal de schoonheid van een prachtig gletsjerlandschap in huis met gletsjer fotobehang. De uitstekende printkwaliteit laat de details levensecht overkomen en de koele kleuren intens stralen. Laat jouw gletsjer fotobehang volledig op maat van jouw interieur printen en geniet iedere dag een spectaculair uitzicht.


Ontdek de collectie Vlies Fotobehang Gletsjers


Acrylglas douchewanden met foto Gletsjers die op het water drijven

2. Acrylglas douchewanden met foto

Eens wat anders dan tegeltjes boven het aanrecht of in de douche? Personaliseer je keuken of badkamer dan met een plexiglas foto achterwand van een gletsjer. We printen jouw gletsjer plexiglas foto achterwand volledig op maat en voorzien hem van de nodige uitsparingen voor stopcontacten en kranen. Zo past hij precies in jouw interieur.


Ontdek de collectie Acrylglas douchewanden met foto Gletsjers


Foto op Plexiglas smeltende gletsjer in de luchtfoto van de Alpen

3. Gletsjer foto op plexiglas

Ga op in het eeuwige ijs met een prachtige gletsjer foto op plexiglas. Met een gletsjerlandschap op plexiglas aan de muur haal je een indrukwekkend schilderij in huis. Dankzij de stralende kleuren en bijzondere diepte-effect waan je je haast in Canada of Scandinavië! Kies bij het bestellen van je gletsjer foto op plexiglas voor een mat effect om reflectie te minimaliseren of een hoogglans effect voor een luxueuze uitstraling.


Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Gletsjers


Foto op Aluminium Luchtmening over ijsberg in Jokusarlon-gletsjerlagune

4. Gletsjer foto op aluminium

Een natuurfoto met het uitzicht van een gletsjer op aluminium, de perfecte wanddecoratie om je interieur een frisse uitstraling te geven! Je kan je gletsjer foto op aluminium ofwel rechtstreeks op het materiaal laten printen voor een metallic glinstereffect, ofwel op een witte ondergrond om de koele kleuren intens te laten stralen.


Ontdek de collectie Foto op Aluminium Gletsjers


Foto op Canvas Luchtfoto van grote gletsjer en ijsberg

5. Gletsjer foto op canvas

Tover je woonkamer om tot een sfeervolle plek met een gletsjer foto op canvas. Van Antarctica tot de Alpen, in onze online catalogus vind je prachtige beelden van de mooiste gletsjers op aarde. Je kan gaan voor een volledig gletsjerlandschap, maar ook voor een indrukwekkende luchtfoto. Blader door de catalogus en kies jouw favoriete gletsjer foto om op canvas te laten printen.


Ontdek de collectie Foto op Canvas Gletsjers


Wandcirkels Prachtige Vatnajokull-gletsjer en bergen in IJsland

6. Wandcirkel met gletsjer foto

Fan van natuurfoto’s in koele kleuren? En op zoek naar een originele manier om je muur op te fleuren? Dan is een wandcirkel met gletsjer foto het ideale decoratie-item. Beschikbaar in maar liefst zeven verschillende materialen; van hoogglans plexiglas tot een handige zelfklevende sticker. Kies jouw favoriete gletsjer foto, selecteer het materiaal en creëer een unieke gletsjer wandcirkel!


Ontdek de collectie Wandcirkels Gletsjers


Meubelstickers Nauwe weergave van de blauwe gletsjers in Vatnajokull National Park, in IJsland, op een bewolkte dag

7. Meubelsticker met gletsjer foto

Zijn je meubels eindelijk aan een opfrisbeurt toe? Of kunnen ze wel wat meer kleur gebruiken? Geef ze een nieuwe look met een meubelsticker met gletsjer foto. Onze gletsjer meubelstickers zijn geschikt voor meubels zoals kasten, tafels, keukenbladen en worden precies op maat gemaakt. Een handige en voordelige manier om je interieur een frisse uitstraling te geven.


Ontdek de collectie Meubelstickers Gletsjers

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia