Menu

Latest posts

Zwart-witfoto’s als blikvanger in je interieur

 

Wanneer een foto enkel uit zwart, wit en grijze tinten bestaat, verdwijnt elke afleiding van kleur en hebben we enkel oog voor het onderwerp van de foto. Onze aandacht verschuift van de kleuren naar de vormen, texturen, contrasten en de compositie. Hoewel een foto in zwart-wit er vaak simpeler uitziet, maakt het de sfeer juist intenser en emotioneler. Benieuwd hoe je zwart-wit foto’s kan gebruiken om je interieur te stylen? Ontdek het hieronder.

Deurstickers Een eland in de herfst tijdens de sleur

1. Deursticker met zwart-wit foto

Geef je badkamerdeur een nieuwe look met een zwart-witfoto geprint op een deursticker. Het wegvallen van de kleuren zorgt ervoor dat het onderwerp in de foto nog duidelijker en intenser overkomt. Onze deurstickers zijn afgewerkt met een laminaat laag die het materiaal beschermd tegen krassen, vocht en vuil. Hierdoor blijft je deursticker eruitzien als nieuw.

Ontdek de collectie Deurstickers Zwart wit


Vlies Fotobehang Brooklyn brug van New York City

2. Zwart-wit fotobehang

Met fotobehang met zwart-witfoto’s creëer je een fascinerende sfeer in de ruimte. Dit zwart-wit fotobehang met een fantastisch uitzicht over de Brooklyn brug past prima in een moderne, minimalistische interieurstijl. Geef uw huis of handelszaal meer allure met een zwart-witfoto, geprint op stevig vliesbehang van de allerhoogste kwaliteit.

Ontdek de collectie Vlies Fotobehang Zwart wit


Foto op Aluminium zebra

3. Zwart-wit foto op aluminium

Op zoek naar unieke wanddecoratie? Ontdek de kracht van een zwart-witfoto op aluminium. Met een zwart-witfoto op aluminium creëer je een moderne look in iedere kamer van het huis. Doordat bij een zwart-witfoto niet naar de kleur wordt gekeken, springen de vormen en patronen van de foto opeens een stuk beter in het oog. Maak je keuze uit een vierkant, meerluik of cirkelvormig exemplaar.

Ontdek de collectie Foto op Aluminium Zwart wit


Foto op geborsteld aluminium luchtige poedersuiker

4. Zwart-wit foto op geborsteld aluminium

Met een zwart-witfoto op geborsteld aluminium tover je iedere kamer om naar een karaktervolle ruimte. Een foto op geborsteld aluminium is erg geschikt voor zwart-witfoto’s. Bij geborsteld aluminium blijft de zilverkleurige structuur van het aluminium zichtbaar, waardoor het schilderij een ruwe, levendige uitstraling krijgt.

Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium Zwart wit


Plexiglas foto achterwand Wilder Kaiser-panorama bij zonsondergang in de winter zwart-wit

5. Plexiglas achterwand met zwart-wit foto

Geef je keuken of badkamer een indrukwekkende uitstraling met een plexiglas achterwand met zwart-witfoto. De afwezigheid van kleur zorgt ervoor dat de nadruk op reliëf en contrasten komt te liggen. Hierdoor komen de kleinste details nog realistischer over. Installeer een plexiglas achterwand met zwart-witfoto als spatwand boven het aanrecht of achter je bad en geniet iedere dag van een fascinerend uitzicht.

Ontdek de collectie Plexiglas foto achterwand Zwart wit


Foto op Plexiglas Mannequinvrouw in heldere fonkelingen en lichten die in studio stellen. Portret van mooie sexy vrouw met vlinder

6. Zwart-wit foto op plexiglas

Zwart-witfoto’s kunnen boekdelen spreken qua verhaal of emotie. Haal die magische stemming naar je interieur met een zwart-witfoto op plexiglas. Perfect om je moderne interieur te voorzien van de nodige sfeer. Jouw zwart-witfoto op plexiglas wordt geprint op maat jouw wensen. Dit betekent dat je de afmetingen, de afwerking en het soort ophangsysteem volledig zelf kan bepalen.

Ontdek de collectie Foto op Plexiglas Zwart wit


Fotorolgordijn Maan

7. Rolgordijn met zwart-wit foto

Zwart-witfoto’s geven de kamer een tijdloze uitstraling. Ze doen je een paar seconden vertragen en stilstaan bij het moment. Nood aan een moment van rust en bezinning? Opteer dan voor een zwart-witfoto op rolgordijn. Ideaal om jezelf wat meer privacy te gunnen en de kamer te voorzien van een sobere, serene sfeer.

Ontdek de collectie Fotorolgordijn Zwart wit

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia