Nikkel art solidair met Oekraïne: 2 ton hulp!

De oorlog in Oekraïne laat niemand onberoerd. Dat geldt ook voor het team van Nikkel Art. Voorbije week heeft een groot deel van het Nikkel Art team de handen uit de mouwen gestoken en meegeholpen om een enorme hoeveelheid aan medisch materiaal in te zamelen voor de hulpbehoeftigen van de oorlog in Oekraïne. Het resultaat: bijna 2 ton aan pakketten met medische hulpmiddelen. Van reddingsdekens en medische verbanden tot steriele injectienaalden infuussets. Ondertussen zijn de pakketten naar Melgiew in Polen gebracht en worden ze van daaruit verdeeld naar de plekken waar ze het hardst nodig zijn. Deze hulpmiddelen waren zeer welkom en worden goed gebruikt.

De realisatie van deze grootschalige logistieke onderneming was mogelijk dankzij de inzet van alle liefdadige betrokkenen, waaronder ook een groot deel van het Nikkel Art team. Het is hartverwarmend om te beseffen dat in zo een korte tijd, zoveel helpende kracht op gang is gebracht. Tot slot verdienen Bozena en Sylwester van Nikkel Art hier nog een speciale vermelding. Zij waren de initiators en coördinatoren van deze mooie actie. Dankzij hen in het bijzonder is het gelukt om deze inzamelingsactie op een enorm korte tijd uit te voeren.

Dit zal bovendien zeker niet de laatste actie zijn. Elke vorm van hulp telt en is dringend nodig. Zolang de situatie kritiek blijft, zal het team van Nikkel Art al het mogelijke blijven doen om de slachtoffers van de oorlog te helpen.

Geplaatst in: Nieuws
Menu

Latest posts