Menu

Latest posts

In de spotlight: decoratie met tijgers

 

Invloeden van dieren in je interieur zijn op dit moment erg in trek in de wereld van interieurdesign. Beelden van aapjes, foto’s van olifanten, pauwenveren, sierkussens met zebraprints… Je kan er niet meer om heen! Op 1 februari is met het Chinese nieuwjaar ook het jaar van de Tijger gestart, en dat inspireerde ons om onze leukste decoratie met tijgers in de kijker te zetten. De Tijger is een van de krachtigste sterrenbeelden volgens de Chinese astrologie. Ambitieus, energiek en onverschrokken. Heb je een woning, kantoor of handelszaak die wel wat pit gebruiken? Dan is decoratie met tijgers een goede aanvulling op de kamer. Check onze inspiratie voor de mooiste wanddecoratie en woonaccessoires met tijgers.

Behang met tijgers

Geef de ruimte een gracieuze look met dit chinoiserie tijger behang vol prachtige blauwe details. Chinoiserie, is een fascinerende, artistieke stroming die zich inspireert op traditionele Chinese kunst. Het elegante patroon van dit behang tovert je muren om tot een waar kunstwerk. In onze collectie behang met Afrikaanse dieren vind je trouwens nog heel wat pareltjes terug met tijger patronen. Ideaal om de badkamer, slaapkamer, keuken of woonkamer aan te kleden.

Behang Naadloos patroon in chinoiserie-stijl voor stof of interieur

Interieur textiel met tijgers

Zacht, exotisch en speels. Zo kan je interieur textiel met tijgers het best omschrijven. Van sierkussens met tijgerprint tot een gordijn met een kleurrijk botanisch tijger motief, interieur textiel met tijgers is perfect voor iedereen die houdt van gedurfde designs vol kleur en jungle vibes. Of je nu op zoek bent naar een modern extraatje voor je slaapkamer, woonkamer of leefruimte, een exotische tijger patroon zal de kamer sowieso doen opleven.

Gordijnen Naadloze exotische patroon met tijgers in de jungle

Sierkussen Hand getekende abstracte jungle patroon met luipaarden

Tijger wanddecoratie

De laatste maar niet de minste: wanddecoratie met tijgers. Ga voor een muurvullend portet foto van een tijger, een tweeluik met een paar tijger foto’s of een fotowand met ingelijste tijger posters. Wat je ook kiest, met een foto of grafische illustratie van een tijger tegen de muur maak je een echt statement. Foto’s van tijgers passen bij iedere interieurstijl: van een gezellige woonkamer in natuurthema tot een moderne kantoorruimte. Kies dus jouw favoriete tijger foto en geef je interieur een wilde en avontuurlijke flair die niemand ontgaat.

Foto op Canvas Sumatraanse tijger

Foto op Aluminium De Vector-logo-tijger voor tatoeage of T-shirtontwerp of uitloper. Jachtstijl tijgers print op zwarte achtergrond

Ingelijste posters Moderne abstracte kunstprint met schattige tijgers, tropische tak, sterren, maan, kometen. Boho-stijl

Zin om de grote wilde kat in je interieur te verwelkomen? Neem dan zeker een kijkje in onze collectie canvas foto’s met tijgers!

FOTO’S OP CANVAS MET TIJGER


 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia