Stijlvolle decoratie ideeën met lijntekeningen

Een lijn: een van de meest fundamentele elementen van kunst. Door lijnen op een speelse en subtiele manier samen te voegen, ontstaat een lijntekening. Wat zo’n tekening zo bijzonder maakt, is dat deze vaak in één enkele beweging – zonder pen of potlood op te heffen – op papier wordt gezet. Minimalistische kunst voor een maximaal effect! Op zoek naar minimalistische wanddecoratie? Bekijk dan onze decoratie met lijntekeningen!

1. Canvasfoto’s met lijntekeningen

Creëer voor je kleinsten een inspirerende omgeving met enkele canvasdoeken met lijntekeningen. Een canvasdoek aan de muur geeft de kamer een zachte, huiselijke sfeer. Deze abstracte lijntekeningen op canvas van alpaca’s en het wasbeertje ogen simplistisch, maar ook vrolijk. Combineer deze met een lijntekening van een inspirerende quote om de perfecte fotowand te creëren.

Canvasfoto’s met lijntekeningen

Ontdek de collectie Foto op Canvas een lijn

2. Fotobehang met lijntekening

Wil je je woning eenvoudig aankleden met een opvallende, abstracte blikvanger, dan is fotobehang met een lijntekening een leuk idee. De simplistische eenvoud van een lijntekening is tegelijkertijd de kunst ervan. Laat jouw fotobehang met lijntekening printen op maat van jouw muur en geef de kamer een abstracte, minimalistische look. Zo eenvoudig kan het zijn!

Fotobehang met lijntekening

Ontdek de collectie Fotobehang een lijn

3. Foto op geborsteld aluminium met lijntekening

Een simpele, fijne lijntekening van een abstracte citroen op aluminium. Dit eenvoudige en stijlvolle motief zorgt voor een subtiele touch aan de muur die niet te veel aandacht trekt. Omdat het aluminium geborsteld is, worden de witte kleuren van de tekening niet geprint en blijft de metallic structuur zichtbaar. Hierdoor krijgt het schilderij een ruwe look.

Foto op geborsteld aluminium met lijntekening

Ontdek de collectie Foto op geborsteld aluminium een lijn

4. Ingelijste posters met lijntekeningen

Een ingelijste poster met een abstracte lijntekening past in iedere kamer die nood heeft aan een simpele, stijlvolle toets. Ga voor één sprekend exemplaar of combineer er meerdere en een creëer een unieke, tijdloze fotowand. Deze combinatie van ingelijste posters met lijnillustraties van vrouwelijke gezichten is hier het perfecte voorbeeld van.

Ingelijste posters met lijntekeningen

Ontdek de collectie Ingelijste posters een lijn

5. Keuken foto achterwand met lijnillustratie

Als je je moderne keuken een unieke eye-catcher wil geven, dan is een keuken foto achterwand met een abstracte lijntekening een goede keuze. Deze lijntekening met vrouwelijke contouren op een zwarte achtergrond stralen pure klasse en eenvoud uit. Pluspunt: je hebt niet alleen een leuk uitzicht, maar je keukenmuren blijven tijdens het koken ook bespaard van vocht en vuil.

Keuken foto achterwand met lijnillustratie

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand een lijn

6. Foto op plexiglas met lijntekening

Hou je van abstracte kunst, maar mag het allemaal wel wat opvallender? En wordt jij intens vrolijk van levendige kleuren? Dan is dit plexiglas schilderij met lijntekening iets voor jou! Het materiaal van het plexiglas geeft het schilderij extra glans en laat de kleuren intens stralen. Hang deze op een lege plek in de living of eetkamer en geniet iedere dag van deze bonte schoonheid.

Foto op plexiglas met lijntekening

Ontdek de collectie Foto op Plexiglas een lijn

7. Wandcirkel muursticker met lijntekening

Een gemakkelijke manier om je muren extra aan te kleden is een decoratieve muursticker met lijntekening. Deze wandcirkel muursticker met minimalistische lijntekening met zachte pasteltinten geeft een eigentijdse tint aan je interieur. Onze muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en in verschillende maten beschikbaar.

Wandcirkel muursticker met lijntekening

Ontdek de collectie Wandcirkels een lijn

Geplaatst in: Wooninspiratie
Menu

Latest posts