Menu

Latest posts

Ontwerp een uniek fotocadeau voor valentijn

 

Over een maandje is het weer zover, Valentijn! Dit jaar hoef je gelukkig niet last-minute naar de winkel hollen voor een cliché Valentijnscadeau (bye bye boeket bloemen of doos pralines!), want met een gepersonaliseerd fotocadeau geef je dit jaar een geschenk waarmee je écht kan laten zien hoeveel je om je partner geeft! Onze eenvoudig te ontwerpen fotoproducten zijn origineel, duurzaam en eenvoudig zelf te ontwerpen.

Een gepersonaliseerd fotocadeau zegt meer dan 1000 woorden

Jullie foto op een klassiek canvas? Of liever als ingelijste poster met een stijlvol zwart houten kader? Bij een foto op plexiglas, aluminium of muursticker kan je zelfs kiezen voor een wandcirkel. Opties genoeg dus! Omdat we enkel op bestelling produceren, kan je ieder fotoproduct volledig zelf personaliseren. Wat je ook kiest, het enige wat je moet doen zijn 3 stappen. Stap 1: een foto kiezen. Scrol eens door de foto’s op je telefoon, sla desnoods het fotoboek open en zoek een leuke foto van jullie twee. Stap 2: upload de foto op deze pagina. Stap 3: voer de gewenste afmetingen in en kies het fotocadeau dat je wil bestellen. Personaliseer het fotoproduct volledig naar jouw wensen. Om een beter idee te krijgen over hoe elk product eruitziet, kan je een kijkje nemen op onze inspiratiepagina. Nog vragen over een bepaald product of hulp nodig met bestellen? Contacteer ons dan hier en wij helpen je graag verder. Ook als je foto groter is dan 20 MB, neem je best even contact met ons op.

Een fotocadeau voor je meest dierbare geliefde

Valentijn is dé dag waarop alles draait om liefde. En dat hoeft niet per se romantische liefde te zijn! Eender wie op dat moment iets voor jou betekent, mag je op Valentijn in de bloemetjes zetten. Ligt iemand van je vrienden of familie je erg nauw aan het hart? Of is je viervoeter je grootste steun en toeverlaat? Laat zien hoeveel je om hem of haar geeft met een uniek en persoonlijk fotocadeau. Blije gezichten gegarandeerd!

Welk fotoproduct je ook kiest, met een fotocadeau heb je een prachtig geschenk waarmee je geliefde dolgelukkig zal zijn. Het enige wat je moet doen is op de knop hieronder klikken om de slag te gaan!

UPLOAD JE FOTO


 
Posted in: Cadeautips

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia