Menu

Latest posts

Geef je interieur een upgrade met een stijlvolle fotowand

 

Heeft een van de kamers in je huis nood aan een extraatje? Met een stijlvolle fotowand aan de muur creëer je een gezellige kamer vol karakter. Een fotowand is een collage van een aantal mooi bij elkaar passende foto’s en prints die in een bepaald patroon aan de muur hangen. In een vorige blog lieten we je zien hoe een fotowand voor meer sfeer kan zorgen in je hal, woonkamer en keuken. In de blog van vandaag tonen we je hoe een fotowand ook ideaal is om je slaapkamer, de kinderkamer en zelfs de badkamer op te fleuren.

Fotowanden in de slaapkamer

Tot rust komen: dat is het doel van een slaapkamer. He is de plek waar je wil ontspannen en energie wil opdoen voor een nieuwe dag. Wil je van je slaapkamer een gezellige kamer maken waarin je volledig kan ontspannen? Hang er dan een fotowand met foto’s of prints die je een fijn gevoel geven en goed passen bij jou persoonlijkheid. Zo wordt je slaapkamer een plek waarin je echt thuis kan komen. Inspiratie nodig? Bekijk dan eens deze pagina met fotowanden die we speciaal ontworpen hebben voor de slaapkamer.

Fotowanden Kerstseizoen

Fotowanden in de kinderkamer

De kinderkamer hoort een plek te zijn waar je kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan én voldoende kunnen ontspannen. Of het nu om de slaapkamer of speelkamer gaat, een leuke fotowand aan je muur is het perfecte startpunt voor een gezellige kinderkamer. Een fotowand met vrolijke foto’s en schattige afbeeldingen zorgt voor een sfeer waarin kleintje zich voldoende op zijn gemak voelt om te verkennen, te spelen en ’s avonds weer tot rust te komen. Op deze pagina vind je verschillende fotowanden terug; niet enkel voor de kleinsten, maar ook voor de kamer van je tieners. Laat je inspireren en vind jouw favoriet!

Fotowanden Kerstdromen

Fotowanden in de badkamer

Bij een badkamer denk je misschien niet meteen aan wanddecoratie. Toch is een fotowand ideaal om je badkamer gezellig in te richten. Een simpele fotowand met drie ingelijste posters bijvoorbeeld, geeft je badkamerinterieur op slag meer stijl. Onze ingelijste posters worden gedrukt met de beste inkt op premium papier van maar liefst 180 gr/m2. Hierdoor zal een kamer met veel vocht, zoals de badkamer, er dus niet voor zorgen dat de posters na een tijd gaan krullen. Maar ook onze andere fotomaterialen zijn bijzonder geschikt om een stijlvolle fotowand mee samen te stellen voor in vochtige ruimtes. Decoreer je badkamer met een fotowand en geniet iedere dag van een heerlijk me-time moment in een stijlvol ingerichte plek.

Fotowanden Bevroren besjes

Benieuwd naar meer? Check zeker deze pagina met nog meer fotowand inspiratie per ruimte. Je kan de voorgestelde foto’s en prints van iedere fotowand bestellen als set, maar ook apart. Bovendien is elke voorgestelde foto en print beschikbaar in meerdere formaten.

Gepersonaliseerde foto’s en prints


 
Posted in: Wooninspiratie, Trends

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia