Menu

Latest posts

De trendkleur voor 2022: very peri!

 

Hij is er weer, de kleur van het jaar! De kleurexperts van het Pantone hebben Very Peri gekozen tot dé trendkleur voor 2022! Ben jij benieuwd hoe je deze paarse tint in je interieur kan integreren? Wij hebben alvast wat inspiratie om mee aan de slag te gaan. Ontdek hoe printdecoratie in Very Peri kleuren nieuw leven blaast in jouw interieur!

Fotowanden Violet kleuren

Very wat? Very Peri!

Pantone, een kleureninstituut en dé referentie op vlak van kleurtrends, kiest ieder jaar een nieuwe kleur die de trends op vlak van mode, grafisch design, binnenhuisontwerp, enz. zal bepalen. Voor het jaar 2022 kiezen ze Very Peri, een mengeling van violet-rood en blauw. Very Peri staat symbool staat voor creativiteit, optimisme en de versmelting van ons fysieke en digitale leven. De trendkleur is namelijk een tint die je niet snel zal terugvinden in de natuur, maar die wel veel voorkomt in de digitale wereld.

Meubelstickers Kleur van jaar 2022 naadloos zeer peri zigzagpatroon

Levendig en optimistisch

Door de pandemie hebben de voorbije 2 jaar veel moeten thuiszitten en is ons fysieke en digitale leven op nieuwe manieren samengesmolten. Met Very Peri wil Pantone de consument helpen een ‘veranderd landschap aan mogelijkheden te omarmen en de ogen te open voor een nieuwe visie’. Very Peri is dus een moedige en levendige kleur perfect aansluit op ons voorzichtig verlangen naar een optimistische toekomst. De ideale interieurkleur om een frisse wind door je huis te laten waaien! Wat dacht je van een trendy fotowand met ingelijste posters in Very Peri tinten? Of een oude kast opfleuren met een Veri Peri meubelsticker? Zelfs in je badkamer en keuken kan je de trendkleur eenvoudig toepassen met behulp van een op maat gemaakte glazen achterwand in Very Peri kleuren!

Keuken foto achterwand Vector naadloze patroon trending kleur van het jaar 2022 zeer peri. Abstracte geometrie met honingraten

Kleurcombinaties met de trendkleur van 2022

Very Peri is een frisse kleur die perfect tot zijn recht komt in verschillende interieurstijlen. De trendkleur is combinatie van koel blauw en warm violet-rood. Hierdoor past de kleur erg goed bij zowel lichte tinten, zoals wit, ecru en grijs, alsook warme kleuren, zoals mauve en bruin. Een veelzijdige kleur dus waarmee je je interieur helemaal on trend maakt.

Fotowanden Milky way scène

Pantone 2022 very peri


Elke dag nieuwe inspiratie ontvangen? Volg Nikkel Art dan zeker op Instagram!  

 
Posted in: Trends

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia