Menu

Latest posts

Haal het herfstseizoen in huis met herfst fotodecoratie

 

1. Badkamer foto achterwand Herfst

Niets is fijner dan op het einde van de dag een warme douche te nemen in een prachtig gedecoreerde badkamer. Je badkamer decoreren kan eenvoudig met een glazen badkamer achterwand met herfstfoto. Installeer hem in de douche en bewonder deze schilderachtige boom in herfstkleuren terwijl je onder de douche de stress van de dag van je af laat glijden.

Badkamer foto achterwand Herfst

Badkamer foto achterwand Herfst

2. Foto op Canvas Herfst

Nog een kale plek aan de muur? Versier deze met een canvasfoto met een leuk herfsttafereel, zoals deze schattige foto van een kleine egel. Deze leuke herfstfoto doet het niet alleen goed in de gang, maar staat ook perfect in een kinder- of tienerkamer. Onze canvasdoeken zijn voorzien van een zijdeglas finish en UV-bescherming, waardoor je jarenlang van jouw herfstfoto kan blijven genieten.

Foto op Canvas Herfst

Foto op Canvas Herfst

3. Deurstickers Herfst

Haal een stukje herfst in huis met een deursticker met herfstfoto. Een herfstfoto in je interieur is de ideale manier om het hele jaar door te genieten van al het moois dat het seizoen te bieden heeft. Onze deurstickers zijn voorzien van een laminaat laag, die ze beschermt tegen vocht en vuil. Niets houd je dus tegen om ook je buitendeuren te decoreren met een herfst deursticker.

Deurstickers Herfst

Deurstickers Herfst

4. Fotobehang Herfst

Fleur de hele kamer op met een adembenemende herfstfoto op fotobehang. Neem een kijkje in ons ruim assortiment aan herfstfoto’s en kies jouw favoriet. De superieure printkwaliteit van ons fotobehang zorgt ervoor dat de kleinste details van de herfstfoto haarscherp worden weergegeven en de stralende kleuren prachtig tot uiting komen.

Fotobehang Herfst

Fotobehang Herfst

5. Foto op Plexiglas Herfst

Geniet van alle pracht die de herfst te bieden heeft met een plexiglas herfstfoto. Deze herfstfoto toont een waterval die van een rotswand in een bergriviertje uitmondt. De bonte kleuren van de herfstbomen, het turquoise water en de blauwe bergen geven de kamer een warme, kleurrijke herfstsfeer. Onze plexiglas schilderijen zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten: groot, klein, rond, vierkant… voor iedere muur dus wat wils!

Foto op Plexiglas Herfst

Foto op Plexiglas Herfst

6. Fotorolgordijn Herfst

Creëer meer privacy en geef de kamer tegelijk een kleurrijke toets met een fotorolgordijn met herfstfoto. Deze rustgevende landschapsfoto toont de oever van een kalme rivier tijdens een herfstavond. De gloeiende avondzon kleurt het bos op de achtergrond goudoranje, waardoor deze foto iedere kamer opvult met een warme sfeer.

Fotorolgordijn Herfst

Fotorolgordijn Herfst

7. Foto op Aluminium Herfst

Versier de kamer met een herfstfoto op aluminium, zoals dit bos tijdens een mistige herfstdag. De grove textuur van het aluminium geeft het schilderij een stoere uitstraling. De reusachtige bossen en donkerrode, groene en gouden herfstkleuren zorgen voor een indrukwekkend beeld dat rust en sereniteit uitstraalt. Je kan de geurige boslucht bijna ruiken!

Foto op Aluminium Herfst

Foto op Aluminium Herfst

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte.Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.nl en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,

Monia